Transurfing v 78 dneh, Vadim Zeland

To je za vse tiste, ki nimate časa brati vseh Zelandovih knjig na temo transurfinga.

No, čeprav, saj veste, prebrati eno namesto več knjig, nikdar ni enako. Ker mora človek vsaj pojme, ki jih pisec uporablja, obvladati. Torej, najbrž se vam že svita, da gre za knjigo, ki povzema bistvo Zelandovih idej iz preostalih knjig transurfinga. Gre za t. i. praktični tečaj transurfinga.

Natančneje – v knjigi je predstavljenih 78 načel transurfinga. Eno načelo za en dan, vaja skozi ves dan. In tako z vsakim naslednjim, dokler ne bomo obvladali vseh. Načela je dobro uporabljati tako, kot nas vodi naša intuicija.

“Do uresničitve ne pripelje želja, temveč naša usmerjenost k želenemu. Namera ni prizadevanje, temveč mirna osredotočenost in odločnost. Če dvomite in se bojite, bo svet kot zrcalo odseval to vaše stanje in zato ne boste dosegli rezultata. Kar koli boste že počeli – delajte to prepričljivo. Seveda, vedno obstaja tudi možnost za smolo. Toda možnosti za uspeh se večkratno povečajo, če v vas ni nobenih nihanj. Kaj izgubite, če se odrečete dvomom? Če zadeva uspe, je dobro, če pa ne uspe, pa tudi ni velike škode.”

23. načelo – Odločenost delovati

Damjana Bakarič

Related Posts

by
Sem avtorica knjižnih uspešnic Na tesnobi, Na boljše, Razmerja in Pogumna srca. Motivatorka, youtuberka ter predavateljica. Univerzitetna diplomirana komunikologinja. Raziskovalka človekove psihologije in čustev, duše. Ti pa si ravnokar na moji spletni strani. Živijo! :-) Mi smo ta človek, v katerem je moč. Kar mislimo, na kar se osredotočamo, to smo, tega bo vedno več. Naše misli so vibracija. Kakršne so, takšna vibracija je v nas, na tako vibracijo se priklapljamo in ustvarjamo življenje, ki je prav tako v skladu z njo. Zagrenjenost, nemoč, obup, nezadovoljstvo so nizke vibracije. Če imamo take misli, imamo takšna čustva, s tem ustvarjamo še več istega. Ko pa se odločimo za višjo vibracijo, se odločimo, da bomo odgovornost za svoje življenje končno prevzeli v svoje roke. Ne bomo v vlogi žrtve, ne bomo opazovalci življenja. Postali bomo ustvarjalci. Duševno zdrav človek si prizadeva, da je zadovoljen in srečen. To je njegova primarna potreba. S svojimi mislimi ustvarjamo notranji in zunanji svet, svojo vibracijo, spreminjamo gene. Saj poznate placebo, mar ne? ;) Naredimo si življenje takšno kot si ga želimo. Postajajmo vse boljša različica sebe, odločimo se za ljubezen. Do sebe, do drugih, do sveta. Naučimo se biti srečni v tem trenutku, ki ga imamo. To je veščina, to je mojstrstvo. In je mogoče. :-)
Previous Post Next Post
25 shares