Vzemi se v roke, Gary John Bishop

Kaj nam vsem preprečuje, v resnici, da bi imeli življenje kot si ga želimo? Avtor je po več desetletjih dela z ljudmi ugotovil, da nam je večinoma v napoto samo en človek – mi sami.

Naša prepričanja, navade, misli in vztrajanje v vsem tem, nam ne ponujajo ničesar novega, zato ponavljamo kroge življenja. Ponavljamo načine, navade, ljudi, odnose, razmerja. Eno in isto. Dokler se nekaj ne zgodi, ali pa imamo resnično vsega dovolj.

“Ta knjiga je besedna klofuta vesolja, da bi se začeli zavedati svojega pravega potenciala, da bi se vzeli v roke in zaživeli spektakularno.”

“Ne gre za to, da bi morali najti odgovor, vi ste odgovor.”

Dejstvo je, da nas nevroplastičnost uči, da lahko prevzgojimo svoje možgane in postanemo dobesedno nekdo drug.

Vse se začne s tem, da se odločimo, da bomo govorili na način, ki nam bo koristil in ne škodoval. Kajti naša resničnost temelji na tem, kako razmišljamo, kako govorimo, kako gledamo na svet. Zato lahko ustvarjamo resničnost, v kateri želimo živeti. Dejstvo pa je neizpodbitno – treba je delati vsak dan. O, ja.

Damjana Bakarič

Related Posts

by
Sem avtorica knjižnih uspešnic Na tesnobi, Na boljše, Razmerja in Pogumna srca. Motivatorka, youtuberka ter predavateljica. Univerzitetna diplomirana komunikologinja. Raziskovalka človekove psihologije in čustev, duše. Ti pa si ravnokar na moji spletni strani. Živijo! :-) Mi smo ta človek, v katerem je moč. Kar mislimo, na kar se osredotočamo, to smo, tega bo vedno več. Naše misli so vibracija. Kakršne so, takšna vibracija je v nas, na tako vibracijo se priklapljamo in ustvarjamo življenje, ki je prav tako v skladu z njo. Zagrenjenost, nemoč, obup, nezadovoljstvo so nizke vibracije. Če imamo take misli, imamo takšna čustva, s tem ustvarjamo še več istega. Ko pa se odločimo za višjo vibracijo, se odločimo, da bomo odgovornost za svoje življenje končno prevzeli v svoje roke. Ne bomo v vlogi žrtve, ne bomo opazovalci življenja. Postali bomo ustvarjalci. Duševno zdrav človek si prizadeva, da je zadovoljen in srečen. To je njegova primarna potreba. S svojimi mislimi ustvarjamo notranji in zunanji svet, svojo vibracijo, spreminjamo gene. Saj poznate placebo, mar ne? ;) Naredimo si življenje takšno kot si ga želimo. Postajajmo vse boljša različica sebe, odločimo se za ljubezen. Do sebe, do drugih, do sveta. Naučimo se biti srečni v tem trenutku, ki ga imamo. To je veščina, to je mojstrstvo. In je mogoče. :-)
Previous Post Next Post
97 shares