Nova štirica zanimivega branja!

Še ena močna štirica. Prva knjiga je, mislim, da mi ni treba pojasnjevat, kako nujna za razumevanje sebe in drugih.

Druga je morda za marsikoga vprašljiva, a zakaj? Potem so lahko vprašljive vse. Skratka, priznam, da nisem vedela, da je ZDA vlada v petdesetih letih, po drugi svetovni vojni, natančneje pentagon, lagala svojemu prebivalstvu, ko so na nebu videli nekaj, kar si niso znali pojasniti. Neverjetno, kakšna piar sporočila, laž za lažjo, so izdajali, da bi Američane prepričali, da imajo halucinacije zaradi izčrpanosti od druge svetovne vojne. In še več stvari, ki nam jih niso dali v učbenike, a so, če ne drugega, resnično zanimive za prebrat. Ne vem, kako je z vami, a moji časi obsojanja v naprej in posmehovanja nečemu, za kar nisem spogramirana so za vekomaj minili, zato me vse bolj in bolj zanima vse več stvari, ki so ostale prikrite. Če sem iskrena, tega nisem počela nikoli, a morda se bo več ljudi z mojim stavkom lahko identificiralo in pogledalo v knjigo.

Frekvenca. Govori o moči osebne vibracije, ki sem jo sama (svojo) v preteklosti prepogostokrat tlačila, da bi se lahko vklopila. Ko enkrat sprejmeš in razumeš moč osebne vibracije in energije, očala, skozi katerega gledaš na svet razpadejo. In ustvariš povsem drugačna. Ja, energija je vse in danes, ko sebe ne tlačim več, slišim njena sporočila. Slišim energijo drugega človeka in vem, kam ga nese.

Joe Dispenza, je treba kaj še povedat kot le to – ja, svojo osebno mitologijo se da spremeniti. Sama sem jo, in sem prišla res že daleč, a sem spet (zaradi preveč odprtih fajlov, preobremenitve, spozabe) padla malo nazaj v prvo, ki ni moja. Tako vem, da je vedno treba biti pozoren in v telesu. Ne v glavi. PRIPOROČAM.

Mir & Ljubezen & Zdravje

Damjana Bakarič

Kaj delam za vas.

Moj youtube kanal za boljšo mentalno, čustveno, duhovno in fizično počutje.

Related Posts

by
Sem avtorica knjižnih uspešnic Na tesnobi, Na boljše, Razmerja in Pogumna srca. Delam na področju človeških odnosov, psihologije in komunikacije. Organiziram debatno družabne večere Srečaj me za vse samske, ki si želijo poglobljenih odnosov. Gre za povsem nov koncept družabnih večerov za samske, saj pridejo ljudje, ki se zavedajo, da je partnerski odnos najpomembnejši odnos, kraljica vseh odnosov. Za vse nesamske ustvarjam Srčne debate za izboljšanje (partnerskih) odnosov. Razširjam tudi Gibanje poglobljencev za vse, ki imajo raje globino kot površinskost. Kajti ta svet/sistem promovira na instant rešitve kar pa človeško dušo uničuje. Predvsem odnose med moškimi in ženskami. S svojimi vsebinami združujem moške in ženske, da moški postanejo spet moški in ženske spet ženske. Po izobrazbi sem komunikologinja. Ko sem doživela izgorelost, panične napade in hudo tesnobo, sem se dokončno prebudila in odločila za svojo pot, zbrala pogum in začela delati to, kar sem si vedno želela. Mi smo ta človek, v nas je moč. Kar mislimo, na kar se osredotočamo, to smo. Naše misli so vibracija. Kakršne so, takšna vibracija je v nas, na tako vibracijo se priklapljamo in ustvarjamo življenje, ki je prav tako v skladu z njo. In ti, ja ti, ti imaš vso moč v sebi. Sistem te je naučil naučene nemoči. Zato iščeš svojo moč zunaj namesto v sebi. Naredimo si življenje takšno kot si ga želimo. Postajajmo vse boljša različica sebe, odločimo se za ljubezen. Do sebe, do drugih, do sveta. Naučimo se biti srečni v tem trenutku in s tem, ki ga imamo. To je veščina, to je mojstrstvo. In je mogoče. :-) In takrat premagamo programiranje matrice.
Previous Post Next Post
37 shares