Nova štirica zanimivega branja!

Še ena močna štirica. Prva knjiga je, mislim, da mi ni treba pojasnjevat, kako nujna za razumevanje sebe in drugih.

Druga je morda za marsikoga vprašljiva, a zakaj? Potem so lahko vprašljive vse. Skratka, priznam, da nisem vedela, da je ZDA vlada v petdesetih letih, po drugi svetovni vojni, natančneje pentagon, lagala svojemu prebivalstvu, ko so na nebu videli nekaj, kar si niso znali pojasniti. Neverjetno, kakšna piar sporočila, laž za lažjo, so izdajali, da bi Američane prepričali, da imajo halucinacije zaradi izčrpanosti od druge svetovne vojne. In še več stvari, ki nam jih niso dali v učbenike, a so, če ne drugega, resnično zanimive za prebrat. Ne vem, kako je z vami, a moji časi obsojanja v naprej in posmehovanja nečemu, za kar nisem spogramirana so za vekomaj minili, zato me vse bolj in bolj zanima vse več stvari, ki so ostale prikrite. Če sem iskrena, tega nisem počela nikoli, a morda se bo več ljudi z mojim stavkom lahko identificiralo in pogledalo v knjigo.

Frekvenca. Govori o moči osebne vibracije, ki sem jo sama (svojo) v preteklosti prepogostokrat tlačila, da bi se lahko vklopila. Ko enkrat sprejmeš in razumeš moč osebne vibracije in energije, očala, skozi katerega gledaš na svet razpadejo. In ustvariš povsem drugačna. Ja, energija je vse in danes, ko sebe ne tlačim več, slišim njena sporočila. Slišim energijo drugega človeka in vem, kam ga nese.

Joe Dispenza, je treba kaj še povedat kot le to – ja, svojo osebno mitologijo se da spremeniti. Sama sem jo, in sem prišla res že daleč, a sem spet (zaradi preveč odprtih fajlov, preobremenitve, spozabe) padla malo nazaj v prvo, ki ni moja. Tako vem, da je vedno treba biti pozoren in v telesu. Ne v glavi. PRIPOROČAM.

Mir & Ljubezen & Zdravje

Damjana Bakarič

Kaj delam za vas.

Moj youtube kanal za boljšo mentalno, čustveno, duhovno in fizično počutje.

Related Posts

by
Sem avtorica knjižnih uspešnic Na tesnobi, Na boljše, Razmerja in Pogumna srca. Motivatorka, youtuberka ter predavateljica. Univerzitetna diplomirana komunikologinja. Raziskovalka človekove psihologije in čustev, duše. Ti pa si ravnokar na moji spletni strani. Živijo! :-) Mi smo ta človek, v katerem je moč. Kar mislimo, na kar se osredotočamo, to smo, tega bo vedno več. Naše misli so vibracija. Kakršne so, takšna vibracija je v nas, na tako vibracijo se priklapljamo in ustvarjamo življenje, ki je prav tako v skladu z njo. Zagrenjenost, nemoč, obup, nezadovoljstvo so nizke vibracije. Če imamo take misli, imamo takšna čustva, s tem ustvarjamo še več istega. Ko pa se odločimo za višjo vibracijo, se odločimo, da bomo odgovornost za svoje življenje končno prevzeli v svoje roke. Ne bomo v vlogi žrtve, ne bomo opazovalci življenja. Postali bomo ustvarjalci. Duševno zdrav človek si prizadeva, da je zadovoljen in srečen. To je njegova primarna potreba. S svojimi mislimi ustvarjamo notranji in zunanji svet, svojo vibracijo, spreminjamo gene. Saj poznate placebo, mar ne? ;) Naredimo si življenje takšno kot si ga želimo. Postajajmo vse boljša različica sebe, odločimo se za ljubezen. Do sebe, do drugih, do sveta. Naučimo se biti srečni v tem trenutku, ki ga imamo. To je veščina, to je mojstrstvo. In je mogoče. :-)
Previous Post Next Post
37 shares