Panični napadi, anksioznost in izgorelost so opozorila telesa, da s seboj ravnate grdo in neljubeče. Vi to lahko premagate.

Predvsem pa se da spremeniti svoje navade, misli, vzorce delovanja, reagiranja. Tako, da služijo nam in našemu zdravju.

Začetek

Vsa ta stanja imajo svoj izvor. Najpogosteje v otroštvu, a sedaj ne gremo tja. Treba pa je to vedet, da bomo vedeli, kje začeti, ko bomo dovolj močni, da se podamo na to pot.

Spremembe

Če živimo na enak način, se stvari ne bodo izboljšale. Telo nam daje znake, opozorila, da s seboj ne delamo v redu, da nismo ljubeči do sebe, da živimo življenje, ki ni naše, ki ni za nas. In zato se moramo s tem načinom ustaviti. Pogledati vase, ugotoviti, priznati, najti tisto, kar nam ne ustreza. Ne boste verjeli, to je najtežja faza tega procesa k življenju na boljše. Težko je v prevladujočem programu, po katerem tečemo leta, ugotoviti, kaj je tisto, kar nam ne ustreza. Pripravljeni pa moramo biti na rošado življenja. Na menjavo šole, službe, kraja bivanja, ljudi, partnerstva …

Moja pot

Vsak med nami ima svojo pot. le najti jo mora. Jaz sem svojo pot iz neskončnega stresa, obremenitev, misli, programov, ki mi niso služile, našla. Prej sem morala doživeti izgorelost, panične napade in ankisoznost. Depresivna stanja so bila normalna spremljava vseh teh stanj, saj to človeka podre, kako ne. Našla sme pot ven in jo opisala za vse vas, ki se še bojujete s tem. Kajti, če ne bi sama pljunila v roke in dojela, da imam samo sebe in da sem sama svoj rešitelj, bi najbrž še danes trkala na vrata zdravnikov. Vse se je spremenilo natančno v tem trenutku – KO SEM DOJELA, DA SEM SAMA SVOJ REŠITELJ IN DA MORAM SEBE REŠITI SAMA. Da preneham računati na druge, ker sama se bom znala najbolje potruditi zase, ker bom zase dala vse od sebe. In sem.

Tako sem napisala knjigo Na tesnobi, s katero sem bralcu odkrila notranji svet, s čim vse se soočamo, in morda tega sploh ne vemo, sledila je Na boljše, kjer z novim načinom misli, prepričanj in programov gradim sebe … Razmerja in pogumna srca. Knjiga Razmerja je knjiga 11 ljubezenskih zgodb, v katerih ni ljubezni. tam nas razgalim, kaj vse si počnemo, sebi in drugim, za krinko ljubezni, ki to ni. Zaradi travm, ran. Zato, ker ne znamo. Pogumna srca pa je knjiga z 299 močnimi mislimi, ki krepijo vero vase, dajejo moč za življenje in rast ter dosego ciljev. Vse štiri knjige imajo smisel, so povezane, delujejo celostno. K vsemu temu sem v tem letu dodala še tri ure in pol dolgo delavnico Pot iz tesnobe, ki je v resnici delavnica, kako zamenjati vzorce in delovanje, ki nam škoduje za misli, delovanje in programe, ki nas krepijo, nam pomagajo in ustvarjajo boljše življenje, takšno kot si ga želimo!

Prosim, ne obupajte. Kajti – da se. Sama sem to storila, tudi vi lahko. Vi ste tisti svoj rešitelj.

<3

Več o mojih video vsebinah na mojem Youtube kanalu. Video treningi za življenje kot si ga želiš.  

Individualni pogovori, prijava: info@damjanabakaric.com

Kaj delam za vas tukaj.

Damjana Bakarič

Tags: carosuel

Related Posts

by
Sem avtorica knjižnih uspešnic Na tesnobi, Na boljše, Razmerja in Pogumna srca. Delam na področju človeških odnosov, psihologije in komunikacije. Organiziram debatno družabne večere Srečaj me za vse samske, ki si želijo poglobljenih odnosov. Gre za povsem nov koncept družabnih večerov za samske, saj pridejo ljudje, ki se zavedajo, da je partnerski odnos najpomembnejši odnos, kraljica vseh odnosov. Za vse nesamske ustvarjam Srčne debate za izboljšanje (partnerskih) odnosov. Razširjam tudi Gibanje poglobljencev za vse, ki imajo raje globino kot površinskost. Kajti ta svet/sistem promovira na instant rešitve kar pa človeško dušo uničuje. Predvsem odnose med moškimi in ženskami. S svojimi vsebinami združujem moške in ženske, da moški postanejo spet moški in ženske spet ženske. Po izobrazbi sem komunikologinja. Ko sem doživela izgorelost, panične napade in hudo tesnobo, sem se dokončno prebudila in odločila za svojo pot, zbrala pogum in začela delati to, kar sem si vedno želela. Mi smo ta človek, v nas je moč. Kar mislimo, na kar se osredotočamo, to smo. Naše misli so vibracija. Kakršne so, takšna vibracija je v nas, na tako vibracijo se priklapljamo in ustvarjamo življenje, ki je prav tako v skladu z njo. In ti, ja ti, ti imaš vso moč v sebi. Sistem te je naučil naučene nemoči. Zato iščeš svojo moč zunaj namesto v sebi. Naredimo si življenje takšno kot si ga želimo. Postajajmo vse boljša različica sebe, odločimo se za ljubezen. Do sebe, do drugih, do sveta. Naučimo se biti srečni v tem trenutku in s tem, ki ga imamo. To je veščina, to je mojstrstvo. In je mogoče. :-) In takrat premagamo programiranje matrice.
Previous Post Next Post
69 shares