Pleši!

Za vse, ki vas dvigne glasba iz 80 ih let ali kakšna dobra disco štanca.

Zakaj?

Zato, ker ples zdravi. Zato, ker so v tistih letih ustvarjali glasbo, ki je dvigovala vibracijo, navdihovala ljudi. Zato, ker so raziskave pokazale, da glasba iz mladosti izboljšuje počutje, lajša vse tegobe in ljudje se dejansko pomladijo, postanejo srečnejši, pretočnejši. Zato, ker je ples gibanje. Je izražanje. Je druženje. Je povezovanje. In za to, ker smo nanj pozabili, kar pa ni najboljše.

Za koga: Za vse ljudi, ki radi plešejo, in so iz različnih razlogov to prenehali početi. Ti razlogi so seveda napačni.

*OPOMBA: Število oseb je omejeno

Kje: 12 odtenkov postelje, Rakuševa ulica 4, 1000 Ljubljana

Celovški dvori, nasproti Aleje

Kdaj: Predvidoma bomo zaplesali v soboto, 9. julija 2022 ob 19:00.

Prispevek: 40 eur

Kaj vsebuje ponudba plesnega večera:

  • pijača dobrodošlice (v tem primeru šampanjec)
  • glasba iz 80., 70. in morda še kakšna iz 90. let, ki sprošča, navdihuje in na katero smo že skoraj pozabili, v resnici pa nam pomlajuje celice
  • ogrevalna debata, motivacija 30 minut
  • plesno tekmovanje
  • druženje z enako mislečimi
  • trening vznesenosti in radosti brez razloga

Ali bo to edini večer? Bo še kdaj?

Ne vem. Odvisno, ali bomo dovolj zagreti. Če bi bilo po moje, je odgovor: da. Nujno!

by
Sem avtorica knjižnih uspešnic Na tesnobi, Na boljše, Razmerja in Pogumna srca. Delam na področju človeških odnosov, psihologije in komunikacije. Organiziram debatno družabne večere Srečaj me za vse samske, ki si želijo poglobljenih odnosov. Gre za povsem nov koncept družabnih večerov za samske, saj pridejo ljudje, ki se zavedajo, da je partnerski odnos najpomembnejši odnos, kraljica vseh odnosov. Za vse nesamske ustvarjam Srčne debate za izboljšanje (partnerskih) odnosov. Razširjam tudi Gibanje poglobljencev za vse, ki imajo raje globino kot površinskost. Kajti ta svet/sistem promovira na instant rešitve kar pa človeško dušo uničuje. Predvsem odnose med moškimi in ženskami. S svojimi vsebinami združujem moške in ženske, da moški postanejo spet moški in ženske spet ženske. Po izobrazbi sem komunikologinja. Ko sem doživela izgorelost, panične napade in hudo tesnobo, sem se dokončno prebudila in odločila za svojo pot, zbrala pogum in začela delati to, kar sem si vedno želela. Mi smo ta človek, v nas je moč. Kar mislimo, na kar se osredotočamo, to smo. Naše misli so vibracija. Kakršne so, takšna vibracija je v nas, na tako vibracijo se priklapljamo in ustvarjamo življenje, ki je prav tako v skladu z njo. In ti, ja ti, ti imaš vso moč v sebi. Sistem te je naučil naučene nemoči. Zato iščeš svojo moč zunaj namesto v sebi. Naredimo si življenje takšno kot si ga želimo. Postajajmo vse boljša različica sebe, odločimo se za ljubezen. Do sebe, do drugih, do sveta. Naučimo se biti srečni v tem trenutku in s tem, ki ga imamo. To je veščina, to je mojstrstvo. In je mogoče. :-) In takrat premagamo programiranje matrice.
Previous Post Next Post
0 shares