Pleši!

Za vse, ki vas dvigne glasba iz 80 ih let ali kakšna dobra disco štanca.

Zakaj?

Zato, ker ples zdravi. Zato, ker so v tistih letih ustvarjali glasbo, ki je dvigovala vibracijo, navdihovala ljudi. Zato, ker so raziskave pokazale, da glasba iz mladosti izboljšuje počutje, lajša vse tegobe in ljudje se dejansko pomladijo, postanejo srečnejši, pretočnejši. Zato, ker je ples gibanje. Je izražanje. Je druženje. Je povezovanje. In za to, ker smo nanj pozabili, kar pa ni najboljše.

Za koga: Za vse ljudi, ki radi plešejo, in so iz različnih razlogov to prenehali početi. Ti razlogi so seveda napačni.

*OPOMBA: Število oseb je omejeno

Kje: 12 odtenkov postelje, Rakuševa ulica 4, 1000 Ljubljana

Celovški dvori, nasproti Aleje

Kdaj: Predvidoma bomo zaplesali v soboto, 9. julija 2022 ob 19:00.

Prispevek: 40 eur

Kaj vsebuje ponudba plesnega večera:

  • pijača dobrodošlice (v tem primeru šampanjec)
  • glasba iz 80., 70. in morda še kakšna iz 90. let, ki sprošča, navdihuje in na katero smo že skoraj pozabili, v resnici pa nam pomlajuje celice
  • ogrevalna debata, motivacija 30 minut
  • plesno tekmovanje
  • druženje z enako mislečimi
  • trening vznesenosti in radosti brez razloga

Ali bo to edini večer? Bo še kdaj?

Ne vem. Odvisno, ali bomo dovolj zagreti. Če bi bilo po moje, je odgovor: da. Nujno!

by
Sem avtorica knjižnih uspešnic Na tesnobi, Na boljše, Razmerja in Pogumna srca. Motivatorka, youtuberka ter predavateljica. Univerzitetna diplomirana komunikologinja. Raziskovalka človekove psihologije in čustev, duše. Ti pa si ravnokar na moji spletni strani. Živijo! :-) Mi smo ta človek, v katerem je moč. Kar mislimo, na kar se osredotočamo, to smo, tega bo vedno več. Naše misli so vibracija. Kakršne so, takšna vibracija je v nas, na tako vibracijo se priklapljamo in ustvarjamo življenje, ki je prav tako v skladu z njo. Zagrenjenost, nemoč, obup, nezadovoljstvo so nizke vibracije. Če imamo take misli, imamo takšna čustva, s tem ustvarjamo še več istega. Ko pa se odločimo za višjo vibracijo, se odločimo, da bomo odgovornost za svoje življenje končno prevzeli v svoje roke. Ne bomo v vlogi žrtve, ne bomo opazovalci življenja. Postali bomo ustvarjalci. Duševno zdrav človek si prizadeva, da je zadovoljen in srečen. To je njegova primarna potreba. S svojimi mislimi ustvarjamo notranji in zunanji svet, svojo vibracijo, spreminjamo gene. Saj poznate placebo, mar ne? ;) Naredimo si življenje takšno kot si ga želimo. Postajajmo vse boljša različica sebe, odločimo se za ljubezen. Do sebe, do drugih, do sveta. Naučimo se biti srečni v tem trenutku, ki ga imamo. To je veščina, to je mojstrstvo. In je mogoče. :-)
Previous Post Next Post
0 shares