Imamo samo sedanji trenutek, naredimo iz njega najboljše

Zadnje pol ure sem prebirala novice po fb. V hipu sem postala slabe volje, skoraj prestrašena. Napovedi lakote, napovedi, da bomo zmrznili, ker ne bomo imeli za kurjavo, napovedi padca cen nepremičnin, napovedi, da bo nad nas prišel val migrantov …Takoj sem se počutila slabo. Brez smisla.

Imela sem noro dober deloven dan, poln adrenalina. Šlo mi je kot sem si vedno želela. Združujem ljudi, vse teče, po toliko letih ‘matranja’ … počutim se dobro, ker služim ljudem. In zdaj naj dovolim, da mi bodo te napovedi uničile noč, spanec in še naslednjih 14 dni, če bom prebirala vse te blazne novice. Naj dovolim, da se predam strahu in zbolim zaradi njega? Ne.

Moč sedanjega trenutka

Na voljo imam samo sedanji trenutek. Ničesar drugega nimam. Ne preteklosti, ne prihodnosti. In ko me je v preteklosti obvladoval strah, nisem živela. Ko te obvladuje strah, nisi ti. Ne živiš življenja. Ne bom se mu predala, ker je moje življenje predragoceno. In zato, ker vem, kaj pomeni, ko živiš iz strahu in ne iz ljubezni. Zato nadaljujem z življenjem. V sedanjem trenutku. Ker samo tega imam. Je pa vedno modro imeti kamin, mar ne? Namesto električnega ogrevanja. Vsakodnevno postenje po 16 do 18 ur pa itak obvladam. Mrzla voda mi tudi ni tuja. Ljubezen v meni pa vleče k meni prave ljudi.

Na kar se osredotočam, to raste, zato gradim

Na to se bom osredotočala. Ker mi je prekleto mar. To življenje, ki mi je bilo dano kot največji dar, bom negovala. Preveč trpljenja sem dala skozi in jebe** preživela. Da mi bodo zdaj neki anorganci vzeli dušo? Zato bom delala, ustvarjala, organizirala, objavljala ter gradila tisto, kar nas krepi. Četudi to sedaj zanima bolj malo ljudi kot vidim. Kar je resnična škoda. Kajti vsi konzumirajo, prebirajo, poslušajo le vsebine o svetovni ustrahovalni propagandi. To ni modro, to uničuje in to potem človek gradi in oddaja. Prav grajenje konstruktivnega je pravi upor taki ustrahovalni propagandi in uničevalnim novicam za človeško dušo. Ne dovolite si, da vas zasužnjijo.

Prava revolucija in upor sta povezovanje v ljubezni in ne iz strahu

Bolj ko na nas skušajo vršiti pritiske, bolj se predajajmo ljubezni in povezovanju, skrbi zase in za druge. Plesu, radosti in vznesenosti … grajenju konstruktivnega – to se mi zdi pravi način … edini način. Če mene vprašate, je to, da imaš zdravje in dobre bližnje odnose z ljudmi, najbolj pomembno v življenju. Aja, pa naravo in živali.

❤

Več o mojih video vsebinah na mojem Youtube kanalu. Video treningi za življenje kot si ga želiš.  

Individualni pogovori, prijava: info@damjanabakaric.com

Kaj delam za vas tukaj.

Damjana Bakarič

Related Posts

by
Sem avtorica knjižnih uspešnic Na tesnobi, Na boljše, Razmerja in Pogumna srca. Delam na področju človeških odnosov, psihologije in komunikacije. Organiziram debatno družabne večere Srečaj me za vse samske, ki si želijo poglobljenih odnosov. Gre za povsem nov koncept družabnih večerov za samske, saj pridejo ljudje, ki se zavedajo, da je partnerski odnos najpomembnejši odnos, kraljica vseh odnosov. Za vse nesamske ustvarjam Srčne debate za izboljšanje (partnerskih) odnosov. Razširjam tudi Gibanje poglobljencev za vse, ki imajo raje globino kot površinskost. Kajti ta svet/sistem promovira na instant rešitve kar pa človeško dušo uničuje. Predvsem odnose med moškimi in ženskami. S svojimi vsebinami združujem moške in ženske, da moški postanejo spet moški in ženske spet ženske. Po izobrazbi sem komunikologinja. Ko sem doživela izgorelost, panične napade in hudo tesnobo, sem se dokončno prebudila in odločila za svojo pot, zbrala pogum in začela delati to, kar sem si vedno želela. Mi smo ta človek, v nas je moč. Kar mislimo, na kar se osredotočamo, to smo. Naše misli so vibracija. Kakršne so, takšna vibracija je v nas, na tako vibracijo se priklapljamo in ustvarjamo življenje, ki je prav tako v skladu z njo. In ti, ja ti, ti imaš vso moč v sebi. Sistem te je naučil naučene nemoči. Zato iščeš svojo moč zunaj namesto v sebi. Naredimo si življenje takšno kot si ga želimo. Postajajmo vse boljša različica sebe, odločimo se za ljubezen. Do sebe, do drugih, do sveta. Naučimo se biti srečni v tem trenutku in s tem, ki ga imamo. To je veščina, to je mojstrstvo. In je mogoče. :-) In takrat premagamo programiranje matrice.
Previous Post Next Post
71 shares