Poskusi tokrat z nekom, ki ti ne spodmakne tal pod nogami … kaj?

Ja. Saj veste. Nezadržno nas vleče, to je to, si pravimo in že se nam spodmikajo tla pod nogami … kadar je tako divje, je na delu vedno to, da smo v nezavednem s to osebo povezani prek otroških travm, ran, demonov. To ima zmeraj dve plati: izjemno priložnost, da skupaj s partnerjem pogledava v vse te najine rane, ne rešujeva drug drugega, temveč zdraviva vsak sebe ob podpori drugega. Nemalokrat je to za pare pretežko, in se vmes zgodi toliko strupenega obnašanja, s čimer partnerja tako hudo prizadeneta drug drugega, da so zamere med njima prevelike in ker jih ne rešujeta sproti, se le nalagajo in postajajo vse težje za razrešit; na koncu je možen le razhod.

Vendar!

So pari, ki vse to obdelajo na pravi način in se skupaj povzdignejo na višjo raven. Tukaj vedno trdim: ne glede na vse, smo dobili izjemno priložnost, iz katere lahko naredimo življenjsko umetnino, če imamo znanje, voljo, energijo in željo, motivacijo. Tukaj seveda tudi največ rastemo. A največkrat tudi boli.

Potem pa imamo še drugo možnost za izbiro potencialnega partnerja. Če smo se prevečkrat opekli s tistim, kjer nas je vleklo.

Izberimo si nekoga, ki je za nas na prvi pogled dolgočasen

Kaj? Da pojasnim. Na prvi pogled dolgočasen. Da smo ob njem mirni. Da nas nekaj divje ne vleče, da se nam ne spodmikajo tla pod nogami, na to mislim. Kjer je mirno morje, zato se nam zdi, da je dolgočasno. Vzemimo si čas in spoznavajmo se s takšnim človekom. Lahko se odkrijejo svetovi, ki bodo vse bolj zanimivi in vse manj dolgočasni, v njih pa bomo pluli mirno. Tukaj bo manj strupenega obnašanja, sem prepričana … morda stabilnejša povezava, vprašanje pa je, koliko priložnosti bo za pogled v svoje rane iz otroštva, kajti tukaj bo tudi sprožilcev manj … ali pa bodo mirnejši. Vredno je poskusiti.

Zelo redko se odločamo za ljubezenske odnose z ljudmi, ki so na prvi pogled za nas dolgočasni … lahko so nam privlačni, vendar nas nič posebnega ne vleče k njim … premislite o svojih prijateljih. 😉

Več o dogodkih Srečaj me tukaj, piši mi na: info@damjanabakaric.com

Damjana Bakarič

Video treningi za boljše odnose in boljše življenje tukaj.

Kaj delam za vas tukaj.

Spletne delavnice o odnosih in Srečanja.

Related Posts

by
Sem avtorica knjižnih uspešnic Na tesnobi, Na boljše, Razmerja in Pogumna srca. Delam na področju človeških odnosov, psihologije in komunikacije. Organiziram debatno družabne večere Srečaj me za vse samske, ki si želijo poglobljenih odnosov. Gre za povsem nov koncept družabnih večerov za samske, saj pridejo ljudje, ki se zavedajo, da je partnerski odnos najpomembnejši odnos, kraljica vseh odnosov. Za vse nesamske ustvarjam Srčne debate za izboljšanje (partnerskih) odnosov. Razširjam tudi Gibanje poglobljencev za vse, ki imajo raje globino kot površinskost. Kajti ta svet/sistem promovira na instant rešitve kar pa človeško dušo uničuje. Predvsem odnose med moškimi in ženskami. S svojimi vsebinami združujem moške in ženske, da moški postanejo spet moški in ženske spet ženske. Po izobrazbi sem komunikologinja. Ko sem doživela izgorelost, panične napade in hudo tesnobo, sem se dokončno prebudila in odločila za svojo pot, zbrala pogum in začela delati to, kar sem si vedno želela. Mi smo ta človek, v nas je moč. Kar mislimo, na kar se osredotočamo, to smo. Naše misli so vibracija. Kakršne so, takšna vibracija je v nas, na tako vibracijo se priklapljamo in ustvarjamo življenje, ki je prav tako v skladu z njo. In ti, ja ti, ti imaš vso moč v sebi. Sistem te je naučil naučene nemoči. Zato iščeš svojo moč zunaj namesto v sebi. Naredimo si življenje takšno kot si ga želimo. Postajajmo vse boljša različica sebe, odločimo se za ljubezen. Do sebe, do drugih, do sveta. Naučimo se biti srečni v tem trenutku in s tem, ki ga imamo. To je veščina, to je mojstrstvo. In je mogoče. :-) In takrat premagamo programiranje matrice.
Previous Post Next Post
100 shares