Zakaj ni modro iskati partnerja po kljukicah?

Osebno mislim, da kljukice pri potencialnih partnerjih ne vodijo k tisti ljubezni, ki si jo vsi znotraj sebe želimo. Zato si ne predstavljam, da bi iskala partnerja po stopnji izobrazbe, dohodku, statusu, višini, barvi oči, številu peg in bradavic.

Skrivnostno in neznano, ki divje pritegne

Tisti klik, priteg, ki nas nerazložljivo in noro potegne skupaj, je drugje. Ni v kljukici, ki je je del naše možganske sheme/predstave, kakšen partner bi nekdo za nas moral biti. Je v nečem, kar nihče na tem svetu ne zna natančno pojasniti. In prav to je tisto, kar nas drži skupaj kasneje, ko se prepiramo, ko pridejo stvari, ki nas na partnerju iritirajo. Prav to je tisto, kar nas vleče skupaj, ko partner počne stvari, ki nam niso všeč. Prav to nerazložljivo in skrivnostno nam omogoča, da s partnerjem po prvem prepiru ne postanemo samo še cimri. In prav to nam omogoča, da partnerja, ko je nekaj narobe, takoj ne zapustimo! Zato vztrajamo! Zaradi te skrivnostne sile, ki vleče. Ja!

Moč vonja

Dodala bi še eno stvar. Vleče nas vonj, nezavedno. Zaradi teh dveh stvari in verjetno še katere druge nam potem ‘ne potegne’ nekdo, ki je po vseh kljukicah perfekten match za nas. Zdaj, eni si to priznajo, veliko ljudi si tega ne prizna in vztrajajo s partnerji, pri katerih so obkljukali vse, tega skrivnostnega, ki vleče, pa ne čutijo. Tudi to je eden ključnih razlogov zakaj delam Srečaj me dogodke na tak način. Vsem nam želim skrivnostnost in ta nor vonj.

Nesrečni ljudje v parih

In potem je na svetu polno teh nesrečnih ljudi, ki so se odločili za kljukico namesto za tisto skrivnostnost, ki jih je vlekla. Po letih napačne odločitve se še zmeraj v mislih vračajo k njej ali njemu in se sprašujejo, kako bi bilo, če bi bilo. Nesrečni, zagrenjeni z odnosom po kljukicah, ki ga imajo, to nesrečnost in zagrenjenost trosijo po sebi in vsem, ki jih srečajo. Morda celo zbolijo. Toksičnost v kljukičastem odnosu raste. Partnerja ne prenesejo, ker v resnici ne prenesejo sebe. Zato se odloči za to. Za skrivnostnost, ki te vleče in ne za možgansko shemo o tem, kakšen bi moral biti tvoj partner, pri čemer ne veš niti tega, ali je ta možganska shema sploh tvoja – najverjetneje ni.

Več o dogodkih Srečaj me tukaj, piši mi na: info@damjanabakaric.com

Več o mojih video vsebinah na mojem Youtube kanalu. Video treningi za življenje kot si ga želiš.  

Individualni pogovori, prijava: info@damjanabakaric.com

Kaj delam za vas tukaj.

Damjana Bakarič

Related Posts

by
Sem avtorica knjižnih uspešnic Na tesnobi, Na boljše, Razmerja in Pogumna srca. Motivatorka, youtuberka ter predavateljica. Univerzitetna diplomirana komunikologinja. Raziskovalka človekove psihologije in čustev, duše. Ti pa si ravnokar na moji spletni strani. Živijo! :-) Mi smo ta človek, v katerem je moč. Kar mislimo, na kar se osredotočamo, to smo, tega bo vedno več. Naše misli so vibracija. Kakršne so, takšna vibracija je v nas, na tako vibracijo se priklapljamo in ustvarjamo življenje, ki je prav tako v skladu z njo. Zagrenjenost, nemoč, obup, nezadovoljstvo so nizke vibracije. Če imamo take misli, imamo takšna čustva, s tem ustvarjamo še več istega. Ko pa se odločimo za višjo vibracijo, se odločimo, da bomo odgovornost za svoje življenje končno prevzeli v svoje roke. Ne bomo v vlogi žrtve, ne bomo opazovalci življenja. Postali bomo ustvarjalci. Duševno zdrav človek si prizadeva, da je zadovoljen in srečen. To je njegova primarna potreba. S svojimi mislimi ustvarjamo notranji in zunanji svet, svojo vibracijo, spreminjamo gene. Saj poznate placebo, mar ne? ;) Naredimo si življenje takšno kot si ga želimo. Postajajmo vse boljša različica sebe, odločimo se za ljubezen. Do sebe, do drugih, do sveta. Naučimo se biti srečni v tem trenutku, ki ga imamo. To je veščina, to je mojstrstvo. In je mogoče. :-)
Previous Post Next Post
64 shares