Moje prvo osebno srečanje z astrologijo in Shano

Od nekdaj sem se z astrologijo spogledovala od daleč, čeprav sem slutila, da bi mi uporaba te ali dodatno znanje o njej, pomagalo v življenju. Pa vendar, astrologiji sem se dolgo časa približevala le do toliko, kolikor sem uspela sem ter tja ujeti kakšen horoskop in napoved življenja za en teden.  

Neki dan je naneslo, da me je Shana Flogie povabila v svojo oddajo, ki jo je imela na Ljubljana tv. O meni ji je povedala Nataša Čampelj, s katero sva se povezali prek 750 kilometrske razdalje v najhujšem času, marca 2020, ko sem ostala v Švici, ker nisem mogla domov. Že tam je bilo med nami tremi precej dobre energije, kar je redko med remi ženskami. Sem si v mislih ‘zacahnila’, saj zbiram dobre izkušnje. Nekaj mesecev po gostovanju v njeni oddaji je tako povsem nepričakovano padla ideja, da pridem k njej, da mi ustvari astrološko karto. Priznam, da me je gnala silna radovednost, pa tudi veselje, da vidim, kaj mi bo povedala …

Čakaj malo, kako je to mogoče?

Ko sva sedeli, sem čutila dobro energijo, pozitivno, tisto, ki dviguje. Ki je kreativna. Že to se mi je zdelo fantastično. Ko je začela, in trajalo ni malo, govorili sva uro in pol, no ona je govorila več, saj je imela za povedat več zanimivih stvari kot jaz … ne bom vam izdala nobene podrobnosti, naj mi radovedni in zvedavi bralec to oprosti, lahko pa zapišem svoje občutke. Dobesedno me je šokirala. So stvari, ki mi jih je povedala, kajti brala je iz astrološke karte, ki jih ni mogla izvedeti nikjer, ker so samo v mojem srcu in glavi … najprej eno, okej, kaj, sem si mislila, pa to je noro, kako ve? Potem drugo; tukaj sem se počutila malce razgaljeno, kajti videla je mojo skrito srčno željo, ki je ne razlagam … in me direktno povprašala po njej … tretje pa je bilo to, da me je tako zelo navdihnila za delo in stvari ravno v trenutku, ko sem bila v mirovanju že precej časa … napolnila me je z energijo, prav tisto, ki mi je manjkala in celo dala nekaj idej ter uvidov, ki jih sama nisem bila sposobna spoznat, ker nisem nase gledala od daleč. In žal mi je bilo za to, da tega pogovora nisem snemala, ja, zmanjkalo je baterije na telefonu, kajti ta ura in pol bi me lahko navdihnila in torpedirala vsakokrat, ko bi se kolesje ustvarjalnosti začelo ustavljati.

Visoka vibracija in povsem nova volja!

Bila sem navdušena! Stvari sem videla, predvsem mislim na svoje življenje, v popolnoma drugi luči, in natančno v tej, ki sem jo iskala, ki je manjkala … Točno v pravem trenutku prava vsebina, energija, vibracija! To je bilo noro! Pogovor s Shano je bil triger, da sem premaknila stvari, ki jih prej nisem in nisem zmogla premakniti. In so s trdim delom začele teči … Prav ta poriv sem potrebovala in prišel je kot naročen. Prav zdaj, ko razmišljam o tem, kako je bilo, prav čutim, kako se mi vibracija telesne energije zopet zvišuje … to je to. To je to. To potrebujemo v življenju.

Celo tako me je navdušila, da sem šla v iskanje najboljših knjig o astrologiji. Moram raziskat, moram izvedeti več.

Za konec naj povem še to, da ko sem jo vprašala, kakšni profili ljudi hodijo k njej, je dejala, da hodijo vsi. Da vodje podjetij in menedžerji vedno bolj uporabljajo astrologijo, da bi vedeli, katerega projekta se naj lotijo, katerega pa naj za določen čas odložijo … enako velja pri vprašanju o odnosih, selitvah, nakupih in podobno.

Zanimivo. Priporočam. Tudi vsem nejevernim tomažem. Dajte si priložnost. Ne bo vam žal. Kajti neraziskanega življenja ni vredno živeti. Sama sem prav zaradi omenjene dvojice, Nataše in Shane, in razlage astrološke karte zakorakala v smer, v katero drugače najverjetneje ne bi. In odprlo se je kup novih poti … za ustvarjanje in dobro življenje.

Hvala, Nataša in Shana. Tukaj še kontakt Shane Flogie; pišete ji lahko in se naročite na psihološko uro in pol s pomočjo vaše osebne astrološke karte. Presenečeni boste, kaj vse se da ugotoviti, in kaj vse boste spremenili le zaradi te ure in pol.

Več o mojih video vsebinah na mojem Youtube kanalu. Video treningi za življenje kot si ga želiš.  

Individualni pogovori, prijava: info@damjanabakaric.com

Kaj delam za vas tukaj.

Damjana Bakarič

Tags: carosuel small
by
Sem avtorica knjižnih uspešnic Na tesnobi, Na boljše, Razmerja in Pogumna srca. Motivatorka, youtuberka ter predavateljica. Univerzitetna diplomirana komunikologinja. Raziskovalka človekove psihologije in čustev, duše. Ti pa si ravnokar na moji spletni strani. Živijo! :-) Mi smo ta človek, v katerem je moč. Kar mislimo, na kar se osredotočamo, to smo, tega bo vedno več. Naše misli so vibracija. Kakršne so, takšna vibracija je v nas, na tako vibracijo se priklapljamo in ustvarjamo življenje, ki je prav tako v skladu z njo. Zagrenjenost, nemoč, obup, nezadovoljstvo so nizke vibracije. Če imamo take misli, imamo takšna čustva, s tem ustvarjamo še več istega. Ko pa se odločimo za višjo vibracijo, se odločimo, da bomo odgovornost za svoje življenje končno prevzeli v svoje roke. Ne bomo v vlogi žrtve, ne bomo opazovalci življenja. Postali bomo ustvarjalci. Duševno zdrav človek si prizadeva, da je zadovoljen in srečen. To je njegova primarna potreba. S svojimi mislimi ustvarjamo notranji in zunanji svet, svojo vibracijo, spreminjamo gene. Saj poznate placebo, mar ne? ;) Naredimo si življenje takšno kot si ga želimo. Postajajmo vse boljša različica sebe, odločimo se za ljubezen. Do sebe, do drugih, do sveta. Naučimo se biti srečni v tem trenutku, ki ga imamo. To je veščina, to je mojstrstvo. In je mogoče. :-)
Previous Post Next Post
359 shares