Štirica dobrega branja!

Knjige so zame res učiteljice, vodnice, najboljše prijateljice, svoboda, ljubezen. Ob njih spoznavam sebe, se bolj razumem in bolj razumem tudi druge. Brez učenja iz knjig ne vem, kaj bi. Pomagajo mi razumet in razvozlat svoje izkušnje.

Me umirijo, uravnovesijo, pazim le, da jih ne zlorabljam za pobeg od sebe in svojih čustev. Priporočam vse te na fotografiji. Energija je vse. To zdaj vem s celim telesom bolj kot kdaj koli prej. Noro pomembno vedenje. Ferrantejeva je itak mojstrica opisovanja življenja in odnosov, prav takšno kot je. Wayne D. Dayer je človek, ki v preprostem jeziku skozi svoje lastne izkušnje razgrne celo filozofijo življenja kot je ne more najuglednejši svetovni filozof. Žal mi je, da ga ni več med nami. Paretovo število je odkritje gre med 80 in 20 odstotki in kako napačno razumemo vse …

Damjana Bakarič

Kaj delam za vas.

Moj youtube kanal za fenomenalno mentalno, čustveno, duhovno in fizično počutje.

Related Posts

by
Sem avtorica knjižnih uspešnic Na tesnobi, Na boljše, Razmerja in Pogumna srca. Motivatorka, youtuberka ter predavateljica. Univerzitetna diplomirana komunikologinja. Raziskovalka človekove psihologije in čustev, duše. Ti pa si ravnokar na moji spletni strani. Živijo! :-) Mi smo ta človek, v katerem je moč. Kar mislimo, na kar se osredotočamo, to smo, tega bo vedno več. Naše misli so vibracija. Kakršne so, takšna vibracija je v nas, na tako vibracijo se priklapljamo in ustvarjamo življenje, ki je prav tako v skladu z njo. Zagrenjenost, nemoč, obup, nezadovoljstvo so nizke vibracije. Če imamo take misli, imamo takšna čustva, s tem ustvarjamo še več istega. Ko pa se odločimo za višjo vibracijo, se odločimo, da bomo odgovornost za svoje življenje končno prevzeli v svoje roke. Ne bomo v vlogi žrtve, ne bomo opazovalci življenja. Postali bomo ustvarjalci. Duševno zdrav človek si prizadeva, da je zadovoljen in srečen. To je njegova primarna potreba. S svojimi mislimi ustvarjamo notranji in zunanji svet, svojo vibracijo, spreminjamo gene. Saj poznate placebo, mar ne? ;) Naredimo si življenje takšno kot si ga želimo. Postajajmo vse boljša različica sebe, odločimo se za ljubezen. Do sebe, do drugih, do sveta. Naučimo se biti srečni v tem trenutku, ki ga imamo. To je veščina, to je mojstrstvo. In je mogoče. :-)
Previous Post Next Post
2 shares