Popolno resetiranje telesa in uma

Kratka mrzla kopel resetira celo telo in um. Česa boljšega ni. Preizkusila sem vse metode, a ta je tista pika na i. Meditacija, čuječnost, biti tukaj in sedaj so pomembne; brez njih ne bi prišla ven iz oklepa strahu, tesnobe, paničnih – leta nazaj. Vse to sem opisala v svoji knjigi Na tesnobi.

A trenutek v mrzli kopeli je nekaj najboljšega, kar je. Popoln reset. Vsa toksika iz zunanjega sveta, ki se nabere v nas, izgine. Vsi vozlički, stres, skrbi, vse. Vse strupenosti, ki smo si jih nehote pridelali v odnosih. Ko stopiš ven, si čist, začenjaš na novo. Si na drugi frekvenci. Popolnoma miren, spokojen. Takšne radosti v odrasli dobi ni, kot je ta. Zame.

V kombinaciji z dihanjem. Jaz delam takole: Dihanje s prepono, 40 vdihov in izdihov, med njimi ni postanka. Na koncu izdiha še zadržanje globokega diha za 15 sekund. Ponovimo vajo najmanj trikrat. Pomirja. Odpravlja stres, spreminja kemijo v telesu. Krepi voljo, poveča energijo, predvsem pa nas pomiri in spet uravnovesi. Vrhunsko. Navdihnila me je metoda Wima Hofa. Vendar pazljivo, preden začnete, si preberite več o tej metodi. Ravnokar berem njegovo knjigo, Metoda Wima Hofa, ki je izšla pred dobrim tednom ali dvema. Kmalu sledi recenzija.

Mene je v kopel v mrzli naravni/živi vodi prepričal ‘moj’ moški iz Švice, ki sem ga leto dni le opazovala, ga spremljala ob njegovem plavanju v mrzlih vodah ter ga snemala. In zdaj … sem v vodi še sama. Hvala, Manuel.

❤

Več o mojih video vsebinah na mojem Youtube kanalu. Video treningi za življenje kot si ga želiš.  https://www.youtube.com/user/MsDamjana

Damjana Bakarič

by
Sem avtorica knjižnih uspešnic Na tesnobi, Na boljše, Razmerja in Pogumna srca. Delam na področju človeških odnosov, psihologije in komunikacije. Organiziram debatno družabne večere Srečaj me za vse samske, ki si želijo poglobljenih odnosov. Gre za povsem nov koncept družabnih večerov za samske, saj pridejo ljudje, ki se zavedajo, da je partnerski odnos najpomembnejši odnos, kraljica vseh odnosov. Za vse nesamske ustvarjam Srčne debate za izboljšanje (partnerskih) odnosov. Razširjam tudi Gibanje poglobljencev za vse, ki imajo raje globino kot površinskost. Kajti ta svet/sistem promovira na instant rešitve kar pa človeško dušo uničuje. Predvsem odnose med moškimi in ženskami. S svojimi vsebinami združujem moške in ženske, da moški postanejo spet moški in ženske spet ženske. Po izobrazbi sem komunikologinja. Ko sem doživela izgorelost, panične napade in hudo tesnobo, sem se dokončno prebudila in odločila za svojo pot, zbrala pogum in začela delati to, kar sem si vedno želela. Mi smo ta človek, v nas je moč. Kar mislimo, na kar se osredotočamo, to smo. Naše misli so vibracija. Kakršne so, takšna vibracija je v nas, na tako vibracijo se priklapljamo in ustvarjamo življenje, ki je prav tako v skladu z njo. In ti, ja ti, ti imaš vso moč v sebi. Sistem te je naučil naučene nemoči. Zato iščeš svojo moč zunaj namesto v sebi. Naredimo si življenje takšno kot si ga želimo. Postajajmo vse boljša različica sebe, odločimo se za ljubezen. Do sebe, do drugih, do sveta. Naučimo se biti srečni v tem trenutku in s tem, ki ga imamo. To je veščina, to je mojstrstvo. In je mogoče. :-) In takrat premagamo programiranje matrice.
Previous Post Next Post
151 shares