Ko se odločamo med srcem in umom, je morda modro izbrati sozvočje in odločitev z visoko vibracijo

Srce nam pripoveduje eno. Um in razum drugo. Odločitve, ko gre za ljubezenska razmerja, so težke. Še nadaljevati ali prekiniti? Ljubim ga, a me ne spoštuje dovolj. Sama si želim sodelovanja, on je še na ravni tekmovanja. Vendar vidim njegovo dušo in srce, čista sta. On želi naprej. Imava enak pogled na svet, na vrednote, čutim ga, in on mene, kot svoje pleme. Moje srce ga ljubi. Ker ima čisto dušo in srce. Razumem ga. Vidim v njegovo bistvo. Vem, odkod takšno obnašanje, ki nama trenutno ne pomaga. In podobna razmišljanja. Vsak med nami ima svojo različico. Kje je meja? Kako naj se odločim?

Naj ostanem ali grem?

Danes vem, da ljubezni ne bom obrnila hrbta. Ker vem, kdo sem in kaj sem, se imam rada in se spoštujem, želim ljubiti in dajati, in se ne bojim, da bi z nekom vztrajala predolgo, če trenutna situacija med nama ni najbolj rožnata. Zaupam si. Zato ne bom prekinjala zaradi strahu v naprej. Kako se bom danes torej odločala?

Veliko za ljubezen. Vse dokler vidim in čutim, da je vredno. In ko sta um in srce enako močna (vsaj navidezno), si ob odločitvi dovolim začutiti. Se ob tej odločitvi počutim dobro? Kaj čutim? Kakšna vibracija je ta odločitev? Nekaj časa počakam in se ukvarjam s tem. In če ostanejo ob tej odločitvi le nizke vibracije, vem, da je bila napačna. Ne držim se je zato, ker sem se enkrat odločila zanjo, temveč sem toliko zrela, da si jo dovolim spremeniti. V odločitev, s katero grem bolje skupaj, ki je v sozvočju z menoj, ki ustvarja dobre vibracije.

Danes se odločam tako, da je odločitev v sozvočju z menoj, da povzroča dobre in visoke vibracije, da skupaj tečeva brez zatikanja.

Več o mojih video vsebinah na mojem Youtube kanalu. Video treningi za življenje kot si ga želiš.  https://www.youtube.com/user/MsDamjana

Damjana Bakarič

Related Posts

by
Sem avtorica knjižnih uspešnic Na tesnobi, Na boljše, Razmerja in Pogumna srca. Motivatorka, youtuberka ter predavateljica. Univerzitetna diplomirana komunikologinja. Raziskovalka človekove psihologije in čustev, duše. Ti pa si ravnokar na moji spletni strani. Živijo! :-) Mi smo ta človek, v katerem je moč. Kar mislimo, na kar se osredotočamo, to smo, tega bo vedno več. Naše misli so vibracija. Kakršne so, takšna vibracija je v nas, na tako vibracijo se priklapljamo in ustvarjamo življenje, ki je prav tako v skladu z njo. Zagrenjenost, nemoč, obup, nezadovoljstvo so nizke vibracije. Če imamo take misli, imamo takšna čustva, s tem ustvarjamo še več istega. Ko pa se odločimo za višjo vibracijo, se odločimo, da bomo odgovornost za svoje življenje končno prevzeli v svoje roke. Ne bomo v vlogi žrtve, ne bomo opazovalci življenja. Postali bomo ustvarjalci. Duševno zdrav človek si prizadeva, da je zadovoljen in srečen. To je njegova primarna potreba. S svojimi mislimi ustvarjamo notranji in zunanji svet, svojo vibracijo, spreminjamo gene. Saj poznate placebo, mar ne? ;) Naredimo si življenje takšno kot si ga želimo. Postajajmo vse boljša različica sebe, odločimo se za ljubezen. Do sebe, do drugih, do sveta. Naučimo se biti srečni v tem trenutku, ki ga imamo. To je veščina, to je mojstrstvo. In je mogoče. :-)
Previous Post Next Post
95 shares