Zavedanje, da je v nas moč, je ključna. Takrat preusmerimo strah.

In nihče nam nič ne more.

“Samo narava je naša avtoriteta,” je dejal Wim Hof v nekem intervjuju. Res je. In narava je v nas, v vsakem med nami. Tako je v nas tudi moč, da preusmerimo tok, ki nas pelje stran od sebe, v odvisnost, v strah, v stres in v spremembe genov, ki bodo spremenili naše telo – na slabše. Vendar si lahko pomagamo.

Mi imamo moč. Na to smo pozabili. Začeti moramo verjeti vase, se povezati s svojo intuicijo in instinktom. Še posebej zdaj – to je ta trenutek.

Sem smo prišli, da Živimo. Da smo razigrani, zdravi, da pomagamo drugim. Sem smo prišli, da se povezujemo in ne distanciramo. Osamljenost povzroča smrtnost. Ljudje smo ustvarjeni, da živimo v skupinah. Mi smo družbena in družabna bitja. Tukaj smo, da smo SVOBODNI. Predniki so dajali svoja življenja za naše pravice in svoboščine, za našo svobodo. In tega ne smemo kar tako zavreči. Rojeni smo za gibanje. Za premikanje. In za gibanje.

Obstaja 5 modrih con na svetu, kjer prebivajo ljudje, ki dosegajo najvišjo starost. Glavni razlog je: povezovanje z drugimi. Skupnost. Projekti. Svoboda. Čas je, da začnemo podobno.

Odločimo se za pot ljubezni. Dihanja. Povezovanja, druženja in življenja v skupnosti. Stegni roko po človeku. Človek, ne podlezi strahu. To ni prav. Človek, ki živi v strahu, je suženj. Ni svoboden. Strah je stres, ta povzroča oslabitev imunskega sistema, skozi čustva in percepcijo resničnosti spreminjamo gene. Če podležemo temu, s čimer nas hranijo, bomo zboleli. Obrnimo smer. Najprej se začnimo zavedati svoje moči. Imamo jo. Ko bomo to resnično začutili, bomo lahko spremenili smer strahu.

Mi imamo moč. Nas je 99 odstotkov. Imamo možnost v le eni obliki – da se povežemo v 10 tisoč glavo množico, ki ima smer.

<3

VIDEO:

https://www.youtube.com/watch?v=qpZX1a0HPJI

Več o mojih video vsebinah na mojem Youtube kanalu. Video treningi za življenje kot si ga želiš.  https://www.youtube.com/user/MsDamjana

Individualni pogovori, prijava: info@berem.damjanabakaric.com

Damjana Bakarič

Tags: carosuel small

Related Posts

by
Sem avtorica knjižnih uspešnic Na tesnobi, Na boljše, Razmerja in Pogumna srca. Delam na področju človeških odnosov, psihologije in komunikacije. Organiziram debatno družabne večere Srečaj me za vse samske, ki si želijo poglobljenih odnosov. Gre za povsem nov koncept družabnih večerov za samske, saj pridejo ljudje, ki se zavedajo, da je partnerski odnos najpomembnejši odnos, kraljica vseh odnosov. Za vse nesamske ustvarjam Srčne debate za izboljšanje (partnerskih) odnosov. Razširjam tudi Gibanje poglobljencev za vse, ki imajo raje globino kot površinskost. Kajti ta svet/sistem promovira na instant rešitve kar pa človeško dušo uničuje. Predvsem odnose med moškimi in ženskami. S svojimi vsebinami združujem moške in ženske, da moški postanejo spet moški in ženske spet ženske. Po izobrazbi sem komunikologinja. Ko sem doživela izgorelost, panične napade in hudo tesnobo, sem se dokončno prebudila in odločila za svojo pot, zbrala pogum in začela delati to, kar sem si vedno želela. Mi smo ta človek, v nas je moč. Kar mislimo, na kar se osredotočamo, to smo. Naše misli so vibracija. Kakršne so, takšna vibracija je v nas, na tako vibracijo se priklapljamo in ustvarjamo življenje, ki je prav tako v skladu z njo. In ti, ja ti, ti imaš vso moč v sebi. Sistem te je naučil naučene nemoči. Zato iščeš svojo moč zunaj namesto v sebi. Naredimo si življenje takšno kot si ga želimo. Postajajmo vse boljša različica sebe, odločimo se za ljubezen. Do sebe, do drugih, do sveta. Naučimo se biti srečni v tem trenutku in s tem, ki ga imamo. To je veščina, to je mojstrstvo. In je mogoče. :-) In takrat premagamo programiranje matrice.
Previous Post Next Post
112 shares