Detox vikend oddih v Švici

Datum: Vikend po dogovoru. September, oktober 2021. Možno je tudi bivanje izven programa z drugačno organizacijo. V tem primeru več informacij na: info@berem.damjanabakaric.com

Za koga je vikend: za vse, ki si želite malo zdravilnega oddiha, zaživeti kot drug človek. Za vse, ki si želite avanturo, malo drugačnosti. Nazaj k sebi, k naravi, k sočloveku. Komuna stil življenja s programom, ki razstruplja in nam spet približa naravo, ki je v nas. Razstrupljanje. Mentalno, fizično, čustveno in duhovno. V skupinah naj bi bilo približno 10 ljudi, sprejemamo tudi skupine, ki bi želele priti skupaj. Primer: sodelavci, teambuildingi, prijatelji.

Rok za prijavo: 20. februar za marčevski vikend oddih in 20. marec za aprilski vikend oddih ter 20. april za majski podaljšan oddih (tukaj je cena višja).

Življenje v stari gorski švicarski hišici na 1200 m višine, ki ima pet stanovanj. Štiri bodo na voljo nam. Skupaj živimo, kuhamo, telovadimo, imamo delavnice, se družimo, učimo, komuniciramo in se sproščamo. Od petka do nedelje.

OPOMBA: Za vse ljubitelje smučanja; eno manjše smučišče je v neposredni bližini hišice, v kateri bivamo. V Švici so smučišča odprta.

Za več informacij mi pišite na mejl na naslov: info@berem.damjanabakaric.com

Trenutno v Švici ni potrebna karantena za slovenske državljane. Zato je ta skrb odveč.

Fotografije hiše in okolice na spodnjima povezavama:

https://www.instagram.com/p/CGhiI-Jl-zZ/

https://www.instagram.com/p/CGmM_6mF3W8/

IZ PROGRAMA:

  • Delavnice
  • Dihanje
  • Kopanje v jezeru – v mrzlem jezeru, “ice bath”
  • Hribolazenje – vodi nas profesionalni vodič
  • Ogled bližnjega čudovitega mesta Lugano
  • Kuhamo sami
  • Druženje, sproščanje, spoznavanje, ples – ob večerih

Natančnejši program po dnevih dobite pri meni. Pisati mi morate na info@berem.damjanabakaric.com

Prevoz je organiziran. Cena brez prevoza je 420 eur (če imate lastni prevoz ali ste že v Švici), cena s prevozom za vse skupaj je 470 eur.

V ceno je vključeno:

  • Nastanitev v hiši
  • Hrana – za petek (večerja), soboto (zajtrk, kosilo, večerja) in nedeljo (zajtrk in kosilo)
  • Program (Debata, Delavnica, vodeno dihanje, vodena hoja po okoliških hribih, voden ogled mesta)
  • Prevoz (brez prevoza je cena potem 420 eur na osebo)

S seboj morate imeti:

  • Spalno vrečo,
  • Brisače,
  • Topla oblačila, kapa, rokavice, sončna očala,
  • Pohodne čevlje,
  • Športna obutev,
  • Joga blazina …

*Mogoča je tudi nastanitev in bivanje brez programa, v tem primeru je cena nižja, organizacija pa drugačna. Več informacij dobite na info@berem.damjanabakaric.com

Damjana Bakarič

by
Sem avtorica knjižnih uspešnic Na tesnobi, Na boljše, Razmerja in Pogumna srca. Delam na področju človeških odnosov, psihologije in komunikacije. Organiziram debatno družabne večere Srečaj me za vse samske, ki si želijo poglobljenih odnosov. Gre za povsem nov koncept družabnih večerov za samske, saj pridejo ljudje, ki se zavedajo, da je partnerski odnos najpomembnejši odnos, kraljica vseh odnosov. Za vse nesamske ustvarjam Srčne debate za izboljšanje (partnerskih) odnosov. Razširjam tudi Gibanje poglobljencev za vse, ki imajo raje globino kot površinskost. Kajti ta svet/sistem promovira na instant rešitve kar pa človeško dušo uničuje. Predvsem odnose med moškimi in ženskami. S svojimi vsebinami združujem moške in ženske, da moški postanejo spet moški in ženske spet ženske. Po izobrazbi sem komunikologinja. Ko sem doživela izgorelost, panične napade in hudo tesnobo, sem se dokončno prebudila in odločila za svojo pot, zbrala pogum in začela delati to, kar sem si vedno želela. Mi smo ta človek, v nas je moč. Kar mislimo, na kar se osredotočamo, to smo. Naše misli so vibracija. Kakršne so, takšna vibracija je v nas, na tako vibracijo se priklapljamo in ustvarjamo življenje, ki je prav tako v skladu z njo. In ti, ja ti, ti imaš vso moč v sebi. Sistem te je naučil naučene nemoči. Zato iščeš svojo moč zunaj namesto v sebi. Naredimo si življenje takšno kot si ga želimo. Postajajmo vse boljša različica sebe, odločimo se za ljubezen. Do sebe, do drugih, do sveta. Naučimo se biti srečni v tem trenutku in s tem, ki ga imamo. To je veščina, to je mojstrstvo. In je mogoče. :-) In takrat premagamo programiranje matrice.
Previous Post Next Post
134 shares