Zakaj so najbolj ugledne ameriške znanstvene ustanove cepile na milijone Američanov kljub temu, da so vedele, da cepivo povzroča raka in smrti

V knjigi Kuga korupcije boste natančno izvedeli, kateri znanstveniki so resnično delali za dobro ljudi, za njihovo zdravje, ravno zato pa so jim institucije, ki so sledile dobičku in denarju onemogočile na več načinov. Prepovedale so jim nadaljnja raziskovanja na cepivu, onemogočile so jim dostop do laboratorijev, vrgle iz službe, vladni predstavniki so jim razmetali domove, nekatere so kar tako za nekaj dni odpeljali v zapor. To se je zgodilo avtorici knjige, Dr. Judy Mikovits. Knjiga se bere kot odlična kriminalka, vendar je resnična. Kljub temu, da sem sama že pred leti odkrila, da je denar pomembnejši od zdravja, sledila podkupljenosti zdravnikov s strani farmacije in vedela, da so cepiva najprej za denar in šele potem za zdravje, so me dejstva v knjigi šokirala. Knjige še nisem prebrala do konca, a čutim, da jo moram deliti, ker nam zmanjkuje časa

Moč medicinske industrije je trajna pri sesutju življenj raziskovalcev, ki si drznejo dvomiti o varnosti njenih izdelkov. Znanstvenike, ki so opozarjali na nevarnosti cepiv, ki so jih odkrili in so bila dokazana, so utišali. Jim uničili življenja, pri tem so sodelovale najbolj ugledne zdravstvene institucije, najbolj ugledne znanstvene revije in zgledni množični mediji.

Dr. Bernice Eddy je bila nagrajena virologinja in ena izmed najvišje uvrščenih ženskih znanstvenic v zgodovini Nacionalnega inštituta za zdravje. Skupaj z raziskovalno partnerko Elizabeth Stewart sta bili prvi, ki sta izolirali poliomavirus – prvi virus, za katerega je bilo dokazano, da povzroča raka. Leta 1954 je Nacionalni inštitut za zdravje Eddyjevo pozval, da vodi testiranje Salkovega cepiva za otroško paralizo. Med testiranjem 18 makakov je ugotovila, da je Salkovo cepivo vsebovalo ostanke živega virusa otroške paralize, ki je paraliziral opice. Na to je opozorila svoje nadrejene, da je cepivo virulentno, vendar so njene pomisleke zavrnili. Distribucija tega cepiva, ki jo je izvajal laboratorij Cutter Labs s sedežem v Kaliforniji, je povzročila najhujši izbruh otroške paralize v zgodovini. Znanstveni uradniki so z živim virusom otroške paralize okužili 200 tisoč ljudi; od tega jih je zbolelo 70 tisoč, 200 otrok je bilo paraliziranih (!!!!) in 10 jih je umrlo (!!!!!). Leta 1961 je Eddyjeva odkrila, da je bilo z opičjim virusom, ki povzroča raka, SV 40, kontaminiranih 89 milijonov primerkov Salkovega cepiva za otroško paralizo! Njeno odkritje so mnogi znanstveniki imeli za sramotno, namesto da bi jo nagradili so jo umaknili s tega raziskovanja! Jeseni 1960 je o vsem tem spregovorila na letni konferenci Društva za boj proti raku. Nadzornik z NIH jo je je okaral in ji prepovedal dajati javne izjave o tem odkritju! Velike živine, najbogatejši, so se izogibali objavi, kar je družbama Merck in Parke-Davis omogočilo, da sta nadaljevali s trženjem onkogenega cepiva milijonom odraslih Američanov in otrok.

Julija 1961 je časopis New York Times bežno poročal o tem, da omenjeni družbi umikata Salkova cepiva. Članek ni niti omenil raka! Zgodbo pa so objavili ob prispevku o neplačanih knjižničnih zamudninah na strani 33!

Skupno je bilo s tem cepivom, ki je vseboval rakotvorni virus, ki je zdaj del človeškega genoma, cepljenih 98 milijonov Američanov!

In to ni osamljena zgodba s cepivi. V knjigi jih je nešteto. Tudi o skrivanju škodljivosti rentgenskih žarkov pri nosečnicah, ki so na plodu povzročale raka in še o čem. Grozljivo.

Knjiga je nujna za izobraževanje v tem času, ki se nam dogaja. Več ko bomo vedeli in brali, raziskovali in se izobraževali, manj napačnih odločitev bomo sprejeli. Postavili se bomo za prave vrednote in stvari. Za svobodo in zdravo življenje.

Prosim, preberite jo.

Več o mojih video vsebinah na mojem Youtube kanalu. Video treningi za življenje kot si ga želiš.  https://www.youtube.com/user/MsDamjana

Damjana Bakarič

Related Posts

by
Sem avtorica knjižnih uspešnic Na tesnobi, Na boljše, Razmerja in Pogumna srca. Delam na področju človeških odnosov, psihologije in komunikacije. Organiziram debatno družabne večere Srečaj me za vse samske, ki si želijo poglobljenih odnosov. Gre za povsem nov koncept družabnih večerov za samske, saj pridejo ljudje, ki se zavedajo, da je partnerski odnos najpomembnejši odnos, kraljica vseh odnosov. Za vse nesamske ustvarjam Srčne debate za izboljšanje (partnerskih) odnosov. Razširjam tudi Gibanje poglobljencev za vse, ki imajo raje globino kot površinskost. Kajti ta svet/sistem promovira na instant rešitve kar pa človeško dušo uničuje. Predvsem odnose med moškimi in ženskami. S svojimi vsebinami združujem moške in ženske, da moški postanejo spet moški in ženske spet ženske. Po izobrazbi sem komunikologinja. Ko sem doživela izgorelost, panične napade in hudo tesnobo, sem se dokončno prebudila in odločila za svojo pot, zbrala pogum in začela delati to, kar sem si vedno želela. Mi smo ta človek, v nas je moč. Kar mislimo, na kar se osredotočamo, to smo. Naše misli so vibracija. Kakršne so, takšna vibracija je v nas, na tako vibracijo se priklapljamo in ustvarjamo življenje, ki je prav tako v skladu z njo. In ti, ja ti, ti imaš vso moč v sebi. Sistem te je naučil naučene nemoči. Zato iščeš svojo moč zunaj namesto v sebi. Naredimo si življenje takšno kot si ga želimo. Postajajmo vse boljša različica sebe, odločimo se za ljubezen. Do sebe, do drugih, do sveta. Naučimo se biti srečni v tem trenutku in s tem, ki ga imamo. To je veščina, to je mojstrstvo. In je mogoče. :-) In takrat premagamo programiranje matrice.
Previous Post Next Post
274 shares