Srce ni le organ … temveč je bistvo življenja.

Na srcu se poznajo vse rane, ki smo jih doživeli v življenju. Vse zavrnitve, razhodi, osamljenost. Naše življenje je lahko na prvi pogled fantastično, vendar če ga nimamo, s kom deliti, če nimamo na dan interakcije z ljudmi, ki so nam blizu, lahko neopazno zdrsnemo v mentalne in čustvene vozle, ki se bodo pokazali kot tesnoba, izgorelost, osamljenost, depresija …

Zavedanje

To življenje, ta sistem, matrica, niso v skladu s človeško harmonijo, zato jo na veliko točkah sesuvajo. Potrebno je zavedanje. Da se tega zavedamo, da smo zavestni in pazimo nase in na svoje dobro počutje. To, da smo utrujeni, da se počutimo vseskozi izčrpane, so fizični znaki, da na mentalnem, čustvenem in duhovnem področju niso zadovoljene naše osnovne potrebe.

Kako namesto teorije

Najbolj zanimivo je, da za izboljšanje počutja in življenja sploh ne potrebujemo veliko. Spremeniti je treba le nekaj navad. In to vse počnemo na mojih straneh.

Zato ustvarjam dogodke SREČAJ ME za samske moške in ženske, ki se želijo povezati z nekom prek srca, ljubezni, spoštovanja, zaupanja. Zato ustvarjam delavnice z naslovom SRČNE DEBATE/DELAVNICE O PARTNERSKIH RAZMERJIH. Da se spet spomnimo, kaj je pomembno, česa nam manjka – zavedanje, in kako lahko to rešimo. Bližina nas osrečuje. Brez pomembnih bližnjih odnosov se izčrpavamo, postajamo osamljeni, odtujeni od drugih, nesrečni in morda zbolimo. Ne dovolimo si tega. poskrbimo za dobro življenje. V katerem spet najdemo radost, veselje, oddih, sprostitev, vznesenost popolnoma brez razloga. To so najpomembnejše sestavine zdravja. Poleg ljubeče bližine s pomembnimi drugimi.

Zato odvrzimo slabe navade prigrizkov, s katerimi polnimo praznino, ker se počutimo osamljene ali nepovezane z drugimi. Naredimo nekaj, pojdimo v naravo, povežimo se ljudmi. Stegnimo roko. Nismo sami. 🙂

Damjana Bakarič

SREČAJ ME dogodki za samske moške in ženske tukaj.

Delavnica o odnosih tukaj.

Kaj delam za vas tukaj.

Video treningi za boljše življenje so tukaj. Več kot 500 videov na enem mestu.

Pogovori 1 na 1, piši mi na: info@damjanabakaric.com

Related Posts

by
Sem avtorica knjižnih uspešnic Na tesnobi, Na boljše, Razmerja in Pogumna srca. Delam na področju človeških odnosov, psihologije in komunikacije. Organiziram debatno družabne večere Srečaj me za vse samske, ki si želijo poglobljenih odnosov. Gre za povsem nov koncept družabnih večerov za samske, saj pridejo ljudje, ki se zavedajo, da je partnerski odnos najpomembnejši odnos, kraljica vseh odnosov. Za vse nesamske ustvarjam Srčne debate za izboljšanje (partnerskih) odnosov. Razširjam tudi Gibanje poglobljencev za vse, ki imajo raje globino kot površinskost. Kajti ta svet/sistem promovira na instant rešitve kar pa človeško dušo uničuje. Predvsem odnose med moškimi in ženskami. S svojimi vsebinami združujem moške in ženske, da moški postanejo spet moški in ženske spet ženske. Po izobrazbi sem komunikologinja. Ko sem doživela izgorelost, panične napade in hudo tesnobo, sem se dokončno prebudila in odločila za svojo pot, zbrala pogum in začela delati to, kar sem si vedno želela. Mi smo ta človek, v nas je moč. Kar mislimo, na kar se osredotočamo, to smo. Naše misli so vibracija. Kakršne so, takšna vibracija je v nas, na tako vibracijo se priklapljamo in ustvarjamo življenje, ki je prav tako v skladu z njo. In ti, ja ti, ti imaš vso moč v sebi. Sistem te je naučil naučene nemoči. Zato iščeš svojo moč zunaj namesto v sebi. Naredimo si življenje takšno kot si ga želimo. Postajajmo vse boljša različica sebe, odločimo se za ljubezen. Do sebe, do drugih, do sveta. Naučimo se biti srečni v tem trenutku in s tem, ki ga imamo. To je veščina, to je mojstrstvo. In je mogoče. :-) In takrat premagamo programiranje matrice.
Previous Post Next Post
56 shares