Ko pride pravi ali prava ali ko duša premaga matrico

Ko pride pravi ali prava v tvoje življenje, se začnejo dogajati procesi, seveda se, na polno. Več ko imaš za razpakirat, intenzivnejši so. To je razumljivo. Če gradiš odnos. Pot ni lahka, a ti čutiš, da je vredna.

Hkrati vse sede na svoje mesto; za nekatere stvari se zdi, da se začnejo reševati kar same od sebe in takrat človeka ponese v to, da pomisli, da se dogaja magija. Maginčost. Čudeži.

In ob vsem tem slehernik spozna, da čudeži se dogajajo. Osupne ga.

Kajti začelo se je, na videz je videti kot da kar samo od sebe, dogajati vse tisto, kar si je človek prej želel in si za to zelo prizadeval … pa prej ni šlo …

Kljub procesom, ki niso lahki, v ozadju vse teče … Vozli se pričnejo rahljati. Energijska spletišča postanejo pretočna … buta te, ker nisi navajen, strah želi v ospredje … ne spustiš ga naprej. Ker si se odločil za ljubezen … vztrajaj. Vztrajaj z ljubeznijo … do konca. Kljub strahu.

Dvigneš se. Deluješ. Si. Teče. Ženska postaja bolj ženstvena, moški se postavlja v svoj steber. Veš, čutiš, da je tako prav … da tako mora biti …

To je. To obstaja. In je mogoče.

To je to, kar si iskal, četudi je bilo v tej matrici videti, da tega ni, da iščeš zaman … vendar je. To obstaja. Prav si imel, ko si iskal … ker si čutil, da je, čeprav ti je matrica pripovedovala nasprotno … duša ve. In duša premaga matrico. Tukaj, na tej točki, človek premaga/razbije matrico.

Damjana Bakarič

SREČAJ ME dogodki za samske moške in ženske tukaj.

Dogodek: SRČNE DEBATE/DELAVNICE o partnerskih odnosih tukaj.

Delavnica o odnosih tukaj.

Kaj delam za vas tukaj.

Video treningi za boljše življenje so tukaj. Več kot 500 videov na enem mestu.

Pogovori 1 na 1, piši mi na: info@damjanabakaric.com

Related Posts

by
Sem avtorica knjižnih uspešnic Na tesnobi, Na boljše, Razmerja in Pogumna srca. Delam na področju človeških odnosov, psihologije in komunikacije. Organiziram debatno družabne večere Srečaj me za vse samske, ki si želijo poglobljenih odnosov. Gre za povsem nov koncept družabnih večerov za samske, saj pridejo ljudje, ki se zavedajo, da je partnerski odnos najpomembnejši odnos, kraljica vseh odnosov. Za vse nesamske ustvarjam Srčne debate za izboljšanje (partnerskih) odnosov. Razširjam tudi Gibanje poglobljencev za vse, ki imajo raje globino kot površinskost. Kajti ta svet/sistem promovira na instant rešitve kar pa človeško dušo uničuje. Predvsem odnose med moškimi in ženskami. S svojimi vsebinami združujem moške in ženske, da moški postanejo spet moški in ženske spet ženske. Po izobrazbi sem komunikologinja. Ko sem doživela izgorelost, panične napade in hudo tesnobo, sem se dokončno prebudila in odločila za svojo pot, zbrala pogum in začela delati to, kar sem si vedno želela. Mi smo ta človek, v nas je moč. Kar mislimo, na kar se osredotočamo, to smo. Naše misli so vibracija. Kakršne so, takšna vibracija je v nas, na tako vibracijo se priklapljamo in ustvarjamo življenje, ki je prav tako v skladu z njo. In ti, ja ti, ti imaš vso moč v sebi. Sistem te je naučil naučene nemoči. Zato iščeš svojo moč zunaj namesto v sebi. Naredimo si življenje takšno kot si ga želimo. Postajajmo vse boljša različica sebe, odločimo se za ljubezen. Do sebe, do drugih, do sveta. Naučimo se biti srečni v tem trenutku in s tem, ki ga imamo. To je veščina, to je mojstrstvo. In je mogoče. :-) In takrat premagamo programiranje matrice.
Previous Post Next Post
250 shares