Ženske so v odnosih izčrpane zato, ker so v moški in ne v ženski energiji

Ko je ženska v odnosu izčrpana in utrujena, je to zato, ker je v moški energiji namesto njenega moškega. Okej, so še druge zadeve kot je program ustrežljivka, rešiteljica, večna pozitivka ali pa ženska ki je ogromno naredila na sebi in je navdušena, pa želi to dopovedati še svojemu moškemu. Vsi ti programi so odziv na travmo iz otroštva, vendar zdaj govorimo IZKLJUČNO o moški in ženski energiji. Ženska je lahko v moški energiji tudi zaradi očetovske rane. Vendar sedaj govorimo o tem, kako se to, da je ženska v moški energiji in ne v svoji ženski, pozna v partnerskem odnosu.

Ko ženka prevzame nase vse delo, da vse naredi za moškega in za razmerje, se izčrpa. Da skrbi za lepe momente v razmerju v smislu organizacije, idej. To je moška energija in ne ženska. Zato je ženska izčrpana, ker je v napačni energiji, v moški energiji, medtem ko bi morala biti v ženski, ki so čustva, občutki, energija obrnjena navznoter, ki potem privlači to moško energijo. Moški, ki ima moško energijo, je rad v tej svoji moški energiji, obožuje, da je lahko moški. Rad dela in daje, organizira, načrtuje zase in za žensko … ker s tem osrečuje žensko in tega se dobro zaveda. Pravega moškega to ne utruja, to ga polni. Pravi moški uživa v tem, da dela za razmerje in za žensko, saj je to njegova moška energija.

Ženska energija je mir, je navznoter, je ‘tukaj sem’, je sprejemanje. Moška energija je: to ‘delam zate’, je organiziranje, je skrb, da se pride od točke a do b. Ženska energija pove, kam si želi … pove moškemu, kako se počuti, nakazuje mu smer … in mu ne govori, kaj mora on narediti … ona govori o sebi, o tem, kako čuti … to je jasna ženska energija. Kaj si ženska želi, jasno pove moškemu, in če je to njemu v redu, bo vse naredil, da se bo dobro počutila … in če mu bo ženska jasno pokazala, da je hvaležna, bo on to zanjo in zase delal še in še … in tako bo še bolj v svoji moški energiji. Ženska pa v svoji – ženski energiji.

In ker smo v sodobni družbi ženske preveč v moški energiji, smo utrujene in izčrpane, in nam gredo moški na živce, ker niso v svoji moški energiji, zato jo prevzemamo mi. No, razlogov, da smo vsi preveč v napačni energiji, je več. Je sistem, je to, da ženska dela v službi, v svojem podjetju in še doma, da preživi sebe … drži štiri vogale in ne več samo treh.

Premislimo, ženske. Je res?

Damjana Bakarič

Delavnica o odnosih tukaj.

Kaj delam za vas tukaj.

Video treningi za boljše življenje so tukaj. Več kot 500 videov na enem mestu.

Related Posts

by
Sem avtorica knjižnih uspešnic Na tesnobi, Na boljše, Razmerja in Pogumna srca. Delam na področju človeških odnosov, psihologije in komunikacije. Organiziram debatno družabne večere Srečaj me za vse samske, ki si želijo poglobljenih odnosov. Gre za povsem nov koncept družabnih večerov za samske, saj pridejo ljudje, ki se zavedajo, da je partnerski odnos najpomembnejši odnos, kraljica vseh odnosov. Za vse nesamske ustvarjam Srčne debate za izboljšanje (partnerskih) odnosov. Razširjam tudi Gibanje poglobljencev za vse, ki imajo raje globino kot površinskost. Kajti ta svet/sistem promovira na instant rešitve kar pa človeško dušo uničuje. Predvsem odnose med moškimi in ženskami. S svojimi vsebinami združujem moške in ženske, da moški postanejo spet moški in ženske spet ženske. Po izobrazbi sem komunikologinja. Ko sem doživela izgorelost, panične napade in hudo tesnobo, sem se dokončno prebudila in odločila za svojo pot, zbrala pogum in začela delati to, kar sem si vedno želela. Mi smo ta človek, v nas je moč. Kar mislimo, na kar se osredotočamo, to smo. Naše misli so vibracija. Kakršne so, takšna vibracija je v nas, na tako vibracijo se priklapljamo in ustvarjamo življenje, ki je prav tako v skladu z njo. In ti, ja ti, ti imaš vso moč v sebi. Sistem te je naučil naučene nemoči. Zato iščeš svojo moč zunaj namesto v sebi. Naredimo si življenje takšno kot si ga želimo. Postajajmo vse boljša različica sebe, odločimo se za ljubezen. Do sebe, do drugih, do sveta. Naučimo se biti srečni v tem trenutku in s tem, ki ga imamo. To je veščina, to je mojstrstvo. In je mogoče. :-) In takrat premagamo programiranje matrice.
Previous Post Next Post
91 shares