Zakaj privlačimo napačne?

Ženska, ki ima navzven veliko moške energije in z njo nehote tlači in prekriva svojo žensko energijo, ki je njeno bistvo, torej svojo žarečo ženstvenost, tako lahko privlači napačne moške. Privlači take, ki so sami v moški energiji bolj šibki, imajo več ženske energije, so neodločni (to ni moška energija), nimajo osredotočenosti, poslanstva, vihrajo v vetru, ne vedo, ne kje so in ne kam gredo. Zanaša jih sem in tja. Niso usmerjeni v cilj.

Kaj pomeni, da je ženstvena ženska v moški energiji?

Na primer; ženska je na delovnem mestu morala zavzeti veliko moške energije, saj tam prevladuje moška energija. Zavzeti pomeni, da mora delovati po moško, v moški energiji, v resnici pa je njeno bistvo ženska energija, sijoča ženstvenost. Morala je zavzeti lastnosti kot so osredotočenost, cilji, tekmovalnost, zato, da bi na delovnem mestu nekaj dosegla. Prevzela je moško energijo morda še doma, saj organizira in skrbi za stvari, sploh, če je bila nekaj časa samska. Ali pa je prevzela veliko moške energije že v otroštvu zaradi očetovske ali materinske rane. Vendar! Je ta ženska v svoji spolni polarnosti večinoma ženstvena in je tako zanjo pravi moški tisti, ki je večino časa v svoji moški energiji. Osredotočen, s cilji, odločen, s poslanstvom. Ki rad vodi v odnosu in mu je sprejemanje odločitev z upoštevanjem ženske nekaj naravnega. Moški, ki vodi in želi voditi tudi razmerje. Vendar ženska zaradi svoje moške energije (vedenje, nastop), s katero je prekrila svojo polno in sijočo ženstvenost tako privlači napačne moške, ki pa jim ustreza, da je ženska v bolj moški energiji, da je ona tista, ki odloča, vodi, usmerja. Vse. Tudi razmerje. Da daje, organizira, kar pa je moška energija.

Seveda velja tudi obratno.

Tudi moški svojo moškost prekrivajo z bolj žensko energijo. Na ta način privlačimo napačne. Zaradi tega, ker smo se zatekli v energijo (moško ali žensko), ki ni primarno naša. Zato je nujno potrebno, da skozi samoizpraševanje ugotovimo, katera energija je primarno naša. Večina žensk ima primarno žensko spolno bistvo, večina moških ima primarno moško spolno bistvo, le 10 odstotkov jih ima nevtralno spolno bistvo, 10 odstotkov žensk pa ima primarno moško energijo in ravno tako 10 odstotkov moških ima primarno žensko spolno bistvo. Ti podatki so povzeti po raziskavi Davida Deide, ki se ukvarja z moško in žensko energijo, o tej tematiki pa je napisal več knjig.

Torej je težava v tem, da prekrivamo svojo primarno energijo, svoje bistvo, zaradi različnih razlogov, kar pa v odnose prinaša še več zmedenosti, nezadovoljstva in težav.

Damjana Bakarič

SREČAJ ME dogodki za samske moške in ženske tukaj.

Dogodek: SRČNE DEBATE/DELAVNICE o partnerskih odnosih tukaj.

Delavnica o odnosih tukaj.

Kaj delam za vas tukaj.

Video treningi za boljše življenje so tukaj. Več kot 500 videov na enem mestu.

Pogovori 1 na 1, piši mi na: info@damjanabakaric.com

Related Posts

by
Sem avtorica knjižnih uspešnic Na tesnobi, Na boljše, Razmerja in Pogumna srca. Delam na področju človeških odnosov, psihologije in komunikacije. Organiziram debatno družabne večere Srečaj me za vse samske, ki si želijo poglobljenih odnosov. Gre za povsem nov koncept družabnih večerov za samske, saj pridejo ljudje, ki se zavedajo, da je partnerski odnos najpomembnejši odnos, kraljica vseh odnosov. Za vse nesamske ustvarjam Srčne debate za izboljšanje (partnerskih) odnosov. Razširjam tudi Gibanje poglobljencev za vse, ki imajo raje globino kot površinskost. Kajti ta svet/sistem promovira na instant rešitve kar pa človeško dušo uničuje. Predvsem odnose med moškimi in ženskami. S svojimi vsebinami združujem moške in ženske, da moški postanejo spet moški in ženske spet ženske. Po izobrazbi sem komunikologinja. Ko sem doživela izgorelost, panične napade in hudo tesnobo, sem se dokončno prebudila in odločila za svojo pot, zbrala pogum in začela delati to, kar sem si vedno želela. Mi smo ta človek, v nas je moč. Kar mislimo, na kar se osredotočamo, to smo. Naše misli so vibracija. Kakršne so, takšna vibracija je v nas, na tako vibracijo se priklapljamo in ustvarjamo življenje, ki je prav tako v skladu z njo. In ti, ja ti, ti imaš vso moč v sebi. Sistem te je naučil naučene nemoči. Zato iščeš svojo moč zunaj namesto v sebi. Naredimo si življenje takšno kot si ga želimo. Postajajmo vse boljša različica sebe, odločimo se za ljubezen. Do sebe, do drugih, do sveta. Naučimo se biti srečni v tem trenutku in s tem, ki ga imamo. To je veščina, to je mojstrstvo. In je mogoče. :-) In takrat premagamo programiranje matrice.
Previous Post Next Post
88 shares