Nedelovanje ženske iz ženstvene energije ima posledice

Prava ženstvena energija prihaja iz ženske, ki se zaveda, kdo je. Ki se zaveda svoje moči, ki je v svoji – ženstvenosti.

Kaj je ženska energija v ženski?

Ustvarjalnost, pretočnost, dinamičnost (ne stabilnost!), intuitivnost. In tudi soočanje s svojimi demoni/temo. Ženstvena energija je lahko mirna, tiha, lahko pa je glasna, besna.

Ženska, ki večinoma deluje iz ženstvene energije, se ne boji svoje teme, svojih demonov. Ne boji se tega niti pokazati svetu. Ker ji je jasno, da je tam izhodišče za globine in za njeno še večjo modrost, ženstvenost. Ko se ženska sooča s svojo temo, in jo sprejema, postaja še močnejša, ima še večji dostop do svoje moči.

Ženstvena ženska do moškega …

Zato taka ženska, ki to zna, v moškem prej vidi potencial kot pa, kot danes temu radi rečemo, rdeče zastavice. Njej je jasno vse, in to takoj. Kaj mora storiti moški, da doseže svoj maksimum v smislu postavljenega in zadovoljnega, govorim o notranjem čustvenem svetu, moškega. To je ženska energija – prepoznavanje potenciala, ne skozi analizo in razum, temveč s pomočjo intuicije, vsepreplavljenosti, kar je ženska energija.

Žal nas v tem svetu usmerjajo stran od naše ženstvene energije, od našega poslanstva kot poslanstva ženske, zato ženske ne poznamo svoje moči, in delujemo iz nemoči, kar pa je rušilno do nas samih, do moških, do sveta. Izgubile smo zavedanje svoje moči, zavest, kdo smo.

Zato ženska, ki deluje iz svoje ženske moči, ne sledi pravilom, dela po svoje, iz srca in po svoji ženski intuiciji (spomnim naj na čarovnice, ki so jih sežigali, začeli so v Švici in zadnjo tudi sežgali tam …) …

Vendar.

Ženska za razvoj svoje ženske energije potrebuje življenje, v katerem se lahko izrazi in ustvarja. In kot taka je najboljša podpora moškemu, tako se lahko dopolnjujeta, njuni energiji se ne tepeta, nista si nasprotnika, temveč se povezujeta, kar pomeni, da sta lahko duševno zdrava, omogočata si več zdravja. Kajti metanje krivde na druge ljudi, obtoževanje drugih, paranoičnost, to so znaki duševno najmanj zdravih ljudi. Povezovanje je znak najvišje zdravosti človekove duše.

Ta sistem ženski jemlje moč za to, da se ona lahko izraža in da ustvarja. Zato ženska vse bolj uporablja svojo moško energijo, to je planiranje, motiviranje, analiziranje, jasnost, osredotočenost, postaja stabilnejša (kar ni ženska energija), uporablja logiko, konstruira … v sebi se ne počuti dobro, nič ji ne uspeva kot si želi … ker je svojo žensko energijo pustila neuporabljeno, v njej ne zmore zaživeti … … in se tako kreše z moškim v moški energiji. Tega to seveda odbija, saj si pravi moški ne želi biti z moškim v ženski obliki temveč z žensko v vsem svojem bistvu …

Ni drugega kot da si pomagamo. Moški in ženske. Da si stojimo ob strani, ko se krepimo v svoji ženski in moški energiji. Da se POVEZUJEMO in NE OBTOŽUJEMO.

Damjana Bakarič

Pogovori 1 na 1, piši mi na: info@damjanabakaric.com

SREČAJ ME dogodki za samske moške in ženske tukaj.

Dogodek: SRČNE DEBATE/DELAVNICE o partnerskih odnosih tukaj.

Delavnica o odnosih tukaj.

Kaj delam za vas tukaj.

Video treningi za boljše življenje so tukaj. Več kot 500 videov na enem mestu.

Več: www.linktr.ee/damjanabakaric

Related Posts

by
Sem avtorica knjižnih uspešnic Na tesnobi, Na boljše, Razmerja in Pogumna srca. Delam na področju človeških odnosov, psihologije in komunikacije. Organiziram debatno družabne večere Srečaj me za vse samske, ki si želijo poglobljenih odnosov. Gre za povsem nov koncept družabnih večerov za samske, saj pridejo ljudje, ki se zavedajo, da je partnerski odnos najpomembnejši odnos, kraljica vseh odnosov. Za vse nesamske ustvarjam Srčne debate za izboljšanje (partnerskih) odnosov. Razširjam tudi Gibanje poglobljencev za vse, ki imajo raje globino kot površinskost. Kajti ta svet/sistem promovira na instant rešitve kar pa človeško dušo uničuje. Predvsem odnose med moškimi in ženskami. S svojimi vsebinami združujem moške in ženske, da moški postanejo spet moški in ženske spet ženske. Po izobrazbi sem komunikologinja. Ko sem doživela izgorelost, panične napade in hudo tesnobo, sem se dokončno prebudila in odločila za svojo pot, zbrala pogum in začela delati to, kar sem si vedno želela. Mi smo ta človek, v nas je moč. Kar mislimo, na kar se osredotočamo, to smo. Naše misli so vibracija. Kakršne so, takšna vibracija je v nas, na tako vibracijo se priklapljamo in ustvarjamo življenje, ki je prav tako v skladu z njo. In ti, ja ti, ti imaš vso moč v sebi. Sistem te je naučil naučene nemoči. Zato iščeš svojo moč zunaj namesto v sebi. Naredimo si življenje takšno kot si ga želimo. Postajajmo vse boljša različica sebe, odločimo se za ljubezen. Do sebe, do drugih, do sveta. Naučimo se biti srečni v tem trenutku in s tem, ki ga imamo. To je veščina, to je mojstrstvo. In je mogoče. :-) In takrat premagamo programiranje matrice.
Previous Post Next Post
84 shares