Ženske smo pozabile na svojo moč. In tako so izgubljeni tudi moški.

Ženske smo pozabile, kdo smo. Pozabile smo na svojo intuicijo, na svojo moč.

Nismo več ponosne na morje čustev, kar smo. Ker so nas naučili, da se tega sramujemo, da se polikamo, uravnovesimo, da prevzamemo moške lastnosti, v katerih pa se le izgubljamo … Prepričali so nas, (kdo, moški?, sistem?, matrica?), da nimamo moči.

Imamo jo. Ženske imamo izjemno moč. In v trenutku, ko se je bomo začele zavedati, se nam ne bo treba matrati, preganjati, tekmovati, ker nas to ruši. Ruši naše bistvo, ki je ženstvenost. Ruši našo ženstvenost. Prav to, kar smo. Noro.

Prepričali so nas, da v nas ni ničesar, da je pomembna zunanjost – še ena dobra, genialna, da se ženska ne zaveda svoje vrednosti, moči, ker se merodajnost meri v zunanjosti … kakšna izguba življenja, časa in naše moči zavedanja.

Ob tem izgublja tudi moški, ne le ženska. Ker, dokler moški svoje ženske ne sprejme v celoti, torej tudi v njeni grdoti, bo begal in iskal v zunanjem, kar ga bo vedno znova le – praznilo.

Na nas je da se najdemo, zopet spoznamo svojo ženstvenost, svoje izjemne prvinske sposobnosti in modrost, ki je v nas … ne na nas. Če se bomo iskale v moški energiji in se krepile v njej, bomo izgubile vso ženstvenost. Moški del v sebi sprejmimo, a zavedajmo se, da smo ženske lahko izražene v vsej svoji moči le na polju ženstvenosti …

Sistem/matrica. Interes delitev, razprtij. Med spoloma. Tako sta moški in ženska oslabljena, vsak zunaj svojega središča namena/smisla in tako v disfunkciji svojih moči. Tako podrta, revna, osiromašena in utrujena se obrneta še drug proti drugemu. Izjemo za sistem. A popolno uničenje moškega in ženske.

Delajmo na tem, da najdemo svojo ženstvenost in jo krepimo. Svoje zavedanje moči. Delajmo na svoji globini, kajti kakor znotraj tako zunaj. Delajmo na svoji ženstvenosti, naša naloga je, da se ta krepi, da zopet zažari in razsvetli bistvo. Tako se bodo ob nas veliko hitreje našli tudi moški. Moški, ki se ravno tako izgubljajo, kajti moški v moški energiji brani sebe, svojo žensko, skrbi zase in zanjo ter se nikakor ne pusti voditi, ker ima lastno hrbtenico, svojo dušo in srce v svoji lasti, ker samo tako gradi svoje poslanstvo. Misli s svojo glavo. In takšnega moškega nič na tem svetu ne more zamajati.

Damjana Bakarič

SREČAJ ME dogodki za samske moške in ženske tukaj.

Dogodek: SRČNE DEBATE/DELAVNICE o partnerskih odnosih tukaj.

Delavnica o odnosih tukaj.

Kaj delam za vas tukaj.

Video treningi za boljše življenje so tukaj. Več kot 500 videov na enem mestu.

Pogovori 1 na 1, piši mi na: info@damjanabakaric.com

Related Posts

by
Sem avtorica knjižnih uspešnic Na tesnobi, Na boljše, Razmerja in Pogumna srca. Delam na področju človeških odnosov, psihologije in komunikacije. Organiziram debatno družabne večere Srečaj me za vse samske, ki si želijo poglobljenih odnosov. Gre za povsem nov koncept družabnih večerov za samske, saj pridejo ljudje, ki se zavedajo, da je partnerski odnos najpomembnejši odnos, kraljica vseh odnosov. Za vse nesamske ustvarjam Srčne debate za izboljšanje (partnerskih) odnosov. Razširjam tudi Gibanje poglobljencev za vse, ki imajo raje globino kot površinskost. Kajti ta svet/sistem promovira na instant rešitve kar pa človeško dušo uničuje. Predvsem odnose med moškimi in ženskami. S svojimi vsebinami združujem moške in ženske, da moški postanejo spet moški in ženske spet ženske. Po izobrazbi sem komunikologinja. Ko sem doživela izgorelost, panične napade in hudo tesnobo, sem se dokončno prebudila in odločila za svojo pot, zbrala pogum in začela delati to, kar sem si vedno želela. Mi smo ta človek, v nas je moč. Kar mislimo, na kar se osredotočamo, to smo. Naše misli so vibracija. Kakršne so, takšna vibracija je v nas, na tako vibracijo se priklapljamo in ustvarjamo življenje, ki je prav tako v skladu z njo. In ti, ja ti, ti imaš vso moč v sebi. Sistem te je naučil naučene nemoči. Zato iščeš svojo moč zunaj namesto v sebi. Naredimo si življenje takšno kot si ga želimo. Postajajmo vse boljša različica sebe, odločimo se za ljubezen. Do sebe, do drugih, do sveta. Naučimo se biti srečni v tem trenutku in s tem, ki ga imamo. To je veščina, to je mojstrstvo. In je mogoče. :-) In takrat premagamo programiranje matrice.
Previous Post Next Post
42 shares