Ženske smo pozabile na svojo moč. In tako so izgubljeni tudi moški.

Ženske smo pozabile, kdo smo. Pozabile smo na svojo intuicijo, na svojo moč.

Nismo več ponosne na morje čustev, kar smo. Ker so nas naučili, da se tega sramujemo, da se polikamo, uravnovesimo, da prevzamemo moške lastnosti, v katerih pa se le izgubljamo … Prepričali so nas, (kdo, moški?, sistem?, matrica?), da nimamo moči.

Imamo jo. Ženske imamo izjemno moč. In v trenutku, ko se je bomo začele zavedati, se nam ne bo treba matrati, preganjati, tekmovati, ker nas to ruši. Ruši naše bistvo, ki je ženstvenost. Ruši našo ženstvenost. Prav to, kar smo. Noro.

Prepričali so nas, da v nas ni ničesar, da je pomembna zunanjost – še ena dobra, genialna, da se ženska ne zaveda svoje vrednosti, moči, ker se merodajnost meri v zunanjosti … kakšna izguba življenja, časa in naše moči zavedanja.

Ob tem izgublja tudi moški, ne le ženska. Ker, dokler moški svoje ženske ne sprejme v celoti, torej tudi v njeni grdoti, bo begal in iskal v zunanjem, kar ga bo vedno znova le – praznilo.

Na nas je da se najdemo, zopet spoznamo svojo ženstvenost, svoje izjemne prvinske sposobnosti in modrost, ki je v nas … ne na nas. Če se bomo iskale v moški energiji in se krepile v njej, bomo izgubile vso ženstvenost. Moški del v sebi sprejmimo, a zavedajmo se, da smo ženske lahko izražene v vsej svoji moči le na polju ženstvenosti …

Sistem/matrica. Interes delitev, razprtij. Med spoloma. Tako sta moški in ženska oslabljena, vsak zunaj svojega središča namena/smisla in tako v disfunkciji svojih moči. Tako podrta, revna, osiromašena in utrujena se obrneta še drug proti drugemu. Izjemo za sistem. A popolno uničenje moškega in ženske.

Delajmo na tem, da najdemo svojo ženstvenost in jo krepimo. Svoje zavedanje moči. Delajmo na svoji globini, kajti kakor znotraj tako zunaj. Delajmo na svoji ženstvenosti, naša naloga je, da se ta krepi, da zopet zažari in razsvetli bistvo. Tako se bodo ob nas veliko hitreje našli tudi moški. Moški, ki se ravno tako izgubljajo, kajti moški v moški energiji brani sebe, svojo žensko, skrbi zase in zanjo ter se nikakor ne pusti voditi, ker ima lastno hrbtenico, svojo dušo in srce v svoji lasti, ker samo tako gradi svoje poslanstvo. Misli s svojo glavo. In takšnega moškega nič na tem svetu ne more zamajati.

Damjana Bakarič

SREČAJ ME dogodki za samske moške in ženske tukaj.

Dogodek: SRČNE DEBATE/DELAVNICE o partnerskih odnosih tukaj.

Delavnica o odnosih tukaj.

Kaj delam za vas tukaj.

Video treningi za boljše življenje so tukaj. Več kot 500 videov na enem mestu.

Pogovori 1 na 1, piši mi na: info@damjanabakaric.com

by
Sem avtorica knjižnih uspešnic Na tesnobi, Na boljše, Razmerja in Pogumna srca. Motivatorka, youtuberka ter predavateljica. Univerzitetna diplomirana komunikologinja. Raziskovalka človekove psihologije in čustev, duše. Ti pa si ravnokar na moji spletni strani. Živijo! :-) Mi smo ta človek, v katerem je moč. Kar mislimo, na kar se osredotočamo, to smo, tega bo vedno več. Naše misli so vibracija. Kakršne so, takšna vibracija je v nas, na tako vibracijo se priklapljamo in ustvarjamo življenje, ki je prav tako v skladu z njo. Zagrenjenost, nemoč, obup, nezadovoljstvo so nizke vibracije. Če imamo take misli, imamo takšna čustva, s tem ustvarjamo še več istega. Ko pa se odločimo za višjo vibracijo, se odločimo, da bomo odgovornost za svoje življenje končno prevzeli v svoje roke. Ne bomo v vlogi žrtve, ne bomo opazovalci življenja. Postali bomo ustvarjalci. Duševno zdrav človek si prizadeva, da je zadovoljen in srečen. To je njegova primarna potreba. S svojimi mislimi ustvarjamo notranji in zunanji svet, svojo vibracijo, spreminjamo gene. Saj poznate placebo, mar ne? ;) Naredimo si življenje takšno kot si ga želimo. Postajajmo vse boljša različica sebe, odločimo se za ljubezen. Do sebe, do drugih, do sveta. Naučimo se biti srečni v tem trenutku, ki ga imamo. To je veščina, to je mojstrstvo. In je mogoče. :-)
Previous Post Next Post
31 shares