Moški! Ženske in svet vas potrebujejo.

Dragi moški.

Ženska vam ne zaupa takrat, ko vidi, da mora prevzemati stvari, ki so v moški domeni, nase. Takrat do svojega moškega tudi izgubi spoštovanje.

Kaj? Ja.

Če ne vodite odnosa, če ne vodite sebe, niste zvesti sebi, niste konsistentni, kako naj vam ženska zaupa? Ne more, ker vidi, da ne zmorete voditi niti sebe in svojega življenja. In tega ne more spoštovati, zato ne bodite jezni, dragi moški, bodite veseli, kajti ona vas želi spraviti k temu, da prevzamete moško energijo.

Ko moški v odnosu ni moški, ženska najprej prevzame v roke vodenje odnosa. Začne šefovati. Postane zoprna, zagrenjena, nesrečna, postara se, posledično med vama ni več magnetizma, z vami si ne želi več spati. Tudi ona vam je neprivlačna v tej energiji, kajti, pazite, ona je sedaj v moški energiji, dela to, kar bi morali vi. In se izčrpava namesto da bi žarela.

Kar naenkrat se ženska počuti, da je v odnosu z otrokom in ne moškim. Njena ženstvenost izgine, je le še zagrenjena šefica, ki se je postarala za 10 let, vi pa se počutite kot v odnosu s svojo mamo.

Postati morate moški

Postati morate moški, ki je enakovreden, ki ve, kdo je, kam gre, ima lastno hrbtenico, ker je povezan s svojim srcem in dušo in ve, zakaj je vstal iz postelje danes. Začeti morate voditi ta odnos. To ženska spoštuje in tako vam lahko spet zaupa!

Kako?

Korak za korakom. Povežite se s seboj, počasi ji dajte vedeti, da boste zdaj vi prevzeli organizacijo, ona pokaže smer, vi naredite plan in vodite. Ona se bo sprostila, spet vam bo začela zaupati in začela vas bo – spoštovati. Ženske si obupno želimo imeti moškega, ki ga lahko spoštujemo. In takrat mu stojimo ob strani, ga podpiramo v njegovem poslanstvu, saj se počutimo čustveno varne, ker naš moški krmari barko, me pa čutimo, da smo del njegovega poslanstva tudi mi, ženske. Tako mu s svojo mirnostjo, ker nismo več jezne, zagrenjene in polne zamer, temveč umirjene prav zato, ker je moški prevzel svojo vlogo v odnosu, dajemo mir, ravnovesje in oporo. Postanemo spet žareče, zadovoljne, videt smo deset let mlajše in magnetizem med nami ponovno zalaufa.

Samo moški s hrbtenico lahko reši svet

S širšega konteksta sistema/matrice je to sila pomembno, da se začnemo vzgajati v ženske in moške, kajti moški s hrbtenico ni vodljiv. In zadnja tri leta so pokazala veliko. Če ima ženska v družbi več hrbtenice kot moški, bo ženska izgubila vse zaupanje in spoštovanje do moškega. To bo moškega sesuvalo znotraj celice dodatno, od zunaj dela svoje sistem. Potrebujemo moške v moški energiji in ženske v ženski energiji. Da ne bomo vodljivi, kajti prihajajo časi, kjer bo lastna hrbtenica in razmišljanje s svojo glavo ter moški, ki se bo boril, da zaščiti sebe in svoje, ključnega pomena za preživetje organskosti.

Damjana Bakarič

SREČAJ ME dogodki za samske moške in ženske tukaj.

Dogodek: SRČNE DEBATE/DELAVNICE o partnerskih odnosih tukaj.

Delavnica o odnosih tukaj.

Kaj delam za vas tukaj.

Video treningi za boljše življenje so tukaj. Več kot 500 videov na enem mestu.

Pogovori 1 na 1, piši mi na: info@damjanabakaric.com

Related Posts

by
Sem avtorica knjižnih uspešnic Na tesnobi, Na boljše, Razmerja in Pogumna srca. Motivatorka, youtuberka ter predavateljica. Univerzitetna diplomirana komunikologinja. Raziskovalka človekove psihologije in čustev, duše. Ti pa si ravnokar na moji spletni strani. Živijo! :-) Mi smo ta človek, v katerem je moč. Kar mislimo, na kar se osredotočamo, to smo, tega bo vedno več. Naše misli so vibracija. Kakršne so, takšna vibracija je v nas, na tako vibracijo se priklapljamo in ustvarjamo življenje, ki je prav tako v skladu z njo. Zagrenjenost, nemoč, obup, nezadovoljstvo so nizke vibracije. Če imamo take misli, imamo takšna čustva, s tem ustvarjamo še več istega. Ko pa se odločimo za višjo vibracijo, se odločimo, da bomo odgovornost za svoje življenje končno prevzeli v svoje roke. Ne bomo v vlogi žrtve, ne bomo opazovalci življenja. Postali bomo ustvarjalci. Duševno zdrav človek si prizadeva, da je zadovoljen in srečen. To je njegova primarna potreba. S svojimi mislimi ustvarjamo notranji in zunanji svet, svojo vibracijo, spreminjamo gene. Saj poznate placebo, mar ne? ;) Naredimo si življenje takšno kot si ga želimo. Postajajmo vse boljša različica sebe, odločimo se za ljubezen. Do sebe, do drugih, do sveta. Naučimo se biti srečni v tem trenutku, ki ga imamo. To je veščina, to je mojstrstvo. In je mogoče. :-)
Previous Post Next Post
94 shares