Ženska skrivoma hrepeni po moškem, ki bi ga lahko toliko spoštovala in mu zaupala, da bi mu dovolila, da jo vodi

Na veliko se razlaga, da smo ženske postale možače, kar le pomeni, da ženska deluje bolj v moški energiji.

Vsaka stvar ima svoje razloge.

In, ne glede na to, dragi moški, če nekatere ženske ocenjujete na prvi pogled kot možače, naj nekaj pojasnim: To, kar vidiš, ni nujno bistvo. In drugič: vsaka ženska si želi biti v svoji ženstveni energiji, primarno, in vsaka ženska si zato želi moškega, ki se mu lahko prepusti/preda. In, pazite to, vsaka ženska si želi, da jo moški vodi, kajti v odnosu, kjer je moški v svoji moški energiji (primarno) in ženska primarno v ženski energiji, je tako …

Vodenje moškega pomeni, da je moški za žensko čustveno varen, da se mu ona tako lahko prepusti, mu zaupa. Moški to vedno počne s svojim zgledom. To je ta moški, ki ni ultra možat brez srca (pomanjkanje ženske energije) in ni pomehkužen ‘nice guy’ (moški v čisti ženski energiji), kajti tega zadnjega ženska zagotovo NOČE. Ker ta ‘nice guy’ nima hrbtenice, je moški brez hrbtenice in to žensko odbija, saj ženska pri moškem instinktivno išče to, da bi se ob njem počutila varno.

Pravi moški je v sredini. Prepoznava in prizna svojo žensko energijo (srce, srčnost, toplina), vendar je njegova primarna energija moška, je moški s hrbtenico. Našel je svojo pot, ima jo, hodi po njej. Zaradi tega je stabilen. Je na poti samouresničitve kot moški. Žensko lahko vodi moški, ki je njej zgled. V obnašanju, dejanjih. Ženska si ne želi moškega, ki bi vse naredil zanjo. Ne. Ženska, si želi moškega, ki ima rad sebe, se spoštuje in sebe razume, hodi po svoji poti, je spoštljiv do ženske in zna postavljati meje drugim, svetu in njej. Ženska zaupa moškemu, čigar besede in dejanja so usklajena. Ki je transparenten, odločen, a hkrati zna poslušati in upoštevati. Ga ne vodi ego (ranjen otrok), temveč deluje iz odraslega. Stoji za svojimi besedami in dejanji. Kaj mislim pod tem, da je moški ženski vzor, na primer: če želi od ženske slišati, ko je ona storila napako, da je storila napako in se za to opravičuje, je ne obsoja in ne ponižuje, temveč ji sam s svojim zgledom, ko naredi napako in se opraviči, pokaže, kako sam to dela in kaj si želi od nje, če želite, da navedem primer.

Moški po navadi vodenje razume popolnoma napačno: sreča žensko, pričneta z odnosom in on se domisli, da ji bo šefoval, ukazoval, je ne upošteval, kjer bo vedno morala obveljat njegova, saj mora žensko vodit s trdo roko in pokazat, kdo nosi hlače. Dragi moški, to ni vodenje, to je nezrel ‘moški’, deček, ki želi biti moški na silo in udarja mimo, in ženska vas tako ne bo nikoli spoštovala. Takemu jaz rada rečem: daj, to uveljavljaj v postelji, bodi tam glavni, ne pa takole … Takole samo odganjaš … vsako.

Zato ogromno število žensk skrivoma hrepeni po moškem in ga mrzlično išče, ki bi ga lahko spoštovale in mu zaupale zato, da jih končno vodi. To je v vsaki ženski, ki jo vodi prvenstveno ženska energija. To je ključno, česar pa moški ne vedo. In takrat bo ženska moškemu lahko zaupala, se mu prepustila in on bo lahko užival v vsej njeni ženstvenosti … po kateri tako hrepeni.

Kajti, moški, ki v tem smislu ne vodi ženske, postane zagrenjen, nesrečen, copatast … pomehkužen in se podredi ženski, saj je ona prevzela vodstvo. V tem primeru je besna ženska, da ima takega moškega, moški pa je nesrečen, ker se ni znal uravnati na primarno moško energijo. Da ne omenjam spolnosti, ki v takem primeru sploh ne funkcionira, no, vsaj ne dolgo …

Zakaj pride do tega?

Prvotno zaradi pomanjkanja zgledov v otroštvu, odsotnosti očeta, odsotnosti mame, slabega odnosa med mamo in očetom, potem zaradi sistema/matrice, ki gre v smer brisanja spolov … travmatiziranega otroštva … in še … in še …

Res je, odnosi med moškimi in ženskami so precej zmedeni, a to še ne pomeni, da tega ne zmoremo rešiti in uravnovesiti. Vendar skupaj, ženska z moškim in moški z žensko. Gre zmeraj za žensko in moško energijo ne glede na spol. To mora delovati in mora se ujemati … tudi rpi homoseksualnih parih.

Damjana Bakarič

Delavnica o odnosih tukaj.

Kaj delam za vas tukaj.

Video treningi za boljše življenje so tukaj. Več kot 500 videov na enem mestu.

Tags: carosuel

Related Posts

by
Sem avtorica knjižnih uspešnic Na tesnobi, Na boljše, Razmerja in Pogumna srca. Delam na področju človeških odnosov, psihologije in komunikacije. Organiziram debatno družabne večere Srečaj me za vse samske, ki si želijo poglobljenih odnosov. Gre za povsem nov koncept družabnih večerov za samske, saj pridejo ljudje, ki se zavedajo, da je partnerski odnos najpomembnejši odnos, kraljica vseh odnosov. Za vse nesamske ustvarjam Srčne debate za izboljšanje (partnerskih) odnosov. Razširjam tudi Gibanje poglobljencev za vse, ki imajo raje globino kot površinskost. Kajti ta svet/sistem promovira na instant rešitve kar pa človeško dušo uničuje. Predvsem odnose med moškimi in ženskami. S svojimi vsebinami združujem moške in ženske, da moški postanejo spet moški in ženske spet ženske. Po izobrazbi sem komunikologinja. Ko sem doživela izgorelost, panične napade in hudo tesnobo, sem se dokončno prebudila in odločila za svojo pot, zbrala pogum in začela delati to, kar sem si vedno želela. Mi smo ta človek, v nas je moč. Kar mislimo, na kar se osredotočamo, to smo. Naše misli so vibracija. Kakršne so, takšna vibracija je v nas, na tako vibracijo se priklapljamo in ustvarjamo življenje, ki je prav tako v skladu z njo. In ti, ja ti, ti imaš vso moč v sebi. Sistem te je naučil naučene nemoči. Zato iščeš svojo moč zunaj namesto v sebi. Naredimo si življenje takšno kot si ga želimo. Postajajmo vse boljša različica sebe, odločimo se za ljubezen. Do sebe, do drugih, do sveta. Naučimo se biti srečni v tem trenutku in s tem, ki ga imamo. To je veščina, to je mojstrstvo. In je mogoče. :-) In takrat premagamo programiranje matrice.
Previous Post Next Post
424 shares